-
Про все
- Характеристики
- Опис
- Фото / Відео(1/1)
- Аксесуари / ЗІП
-
Технічні характеристики
Кількість конфорок, шт |
1 |
Напруга, В |
220 |
Наявність духовки |
Без духовки |
Наявність конвекції |
Немає |
Потужність, кВт |
2 |
Тип керування |
Електронне |
Тип установки |
настільна |
Форма конфорок |
Пласкі |
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм |
295x370x45 |
Вага, кг |
2.50 |
ступенів регулювання |
10 |
Діаметр зони нагреву, мм |
240 |
корпус |
пластик з нержавіючою облямівкою |
захист від перегріву |
є |
Всі характеристики
Опис. Індукційна плита настільна Frosty BT-F20
Плита індукційна Frosty BT-F20 підходить для приготування їжі в домашніх умовах, на дачі і невеликих навантаженнях в кафе.
покриття - скло
корпус пластиковий
електронний дисплей
таймер
10 рівнів потужності (500 - 2000Вт)
10 температурних режимів - 60-240 * С
електронна система захисту від перегріву
*плита не призначена для тривалого використання в комерційних цілях.
Важливо: індукційна плита вартістю до 1500- 2000 євро призначена тільки для короткочасного приготування і підігріву страв. Використання бюджетних плит для постійної готування може призводити до перегріву плити і поломок, що не покриваються гарантією виробника та імпортера.
Для професійного готування і тривалого використання можна розглядати Плити електричні промислові або індукційні плити німецького виробництва вартістю від 1500евро.
...
Читати повністю
|
Відгуки та запитання.
Залишіть відгук
Загальне враження:
Готовить нормально удобно при работе имеется запах пластика течение 2 месяцев имелась поломка сгорел кулер и... Детальніше
Переваги:
Удобная регулировка в отличие от бытовой печки
Недоліки:
Имеется запах пластмассы сильно греется корпус внизу не выдержала даже слабой бытовой нагрузки плохой сервис полная неопределенность
Час використання: 2 місяців
Переглянути всі відгуки (1)
|
Відео. Індукційна плита настільна Frosty BT-F20
Підписатися на відео канал food-service.com.ua |
|
-
Технічні характеристики. Індукційна плита настільна Frosty BT-F20
Кількість конфорок, шт |
1 td>
|
Напруга, В |
220 td>
|
Наявність духовки |
Без духовки td>
|
Наявність конвекції |
Немає td>
|
Потужність, кВт |
2 td>
|
Тип керування |
Електронне td>
|
Тип установки |
настільна td>
|
Форма конфорок |
Пласкі td>
|
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм |
295x370x45 td>
|
Вага, кг |
2.50 td>
|
ступенів регулювання |
10 td>
|
Діаметр зони нагреву, мм |
240 td>
|
корпус |
пластик з нержавіючою облямівкою td>
|
захист від перегріву |
є td>
|
|
|
-
Опис. Індукційна плита настільна Frosty BT-F20
Плита індукційна Frosty BT-F20 підходить для приготування їжі в домашніх умовах, на дачі і невеликих навантаженнях в кафе.
-
покриття - скло
-
корпус пластиковий
-
електронний дисплей
-
таймер
-
10 рівнів потужності (500 - 2000Вт)
-
10 температурних режимів - 60-240 * С
-
електронна система захисту від перегріву
*плита не призначена для тривалого використання в комерційних цілях.
Важливо: індукційна плита вартістю до 1500- 2000 євро призначена тільки для короткочасного приготування і підігріву страв. Використання бюджетних плит для постійної готування може призводити до перегріву плити і поломок, що не покриваються гарантією виробника та імпортера.
Для професійного готування і тривалого використання можна розглядати Плити електричні промислові або індукційні плити німецького виробництва вартістю від 1500евро.
В комплекті. Індукційна плита настільна Frosty BT-F20
-
індукційна плита
-
інструкція
-
гарантія 6 мес
-
упаковка
Переваги індукційної технології. Індукційна плита настільна Frosty BT-F20
Явище електромагнітної індукції було відкрито Майклом Фарадеєм в 1831 році. Сьогодні геніальному англійцю можуть сказати спасибі в тому числі і ресторатори: на виявленому їм принципі заснована робота індукційного обладнання, яким ось уже близько двох десятиліть оснащують кухні сегмента HoReCa.
На Українському ринку професійного кухонного обладнання представлена нова високотехнологічна продукція з високим коефіцієнтом корисної дії - індукційна плита. У чому переваги, а в чому недоліки індукційних плит, що пропонує українському споживачеві ринок і якими критеріями потрібно керуватися рестораторові при виборі такого обладнання? Постараємося відповісти на ці питання.
Переваги технології
Індукційна плита - це електрична плита зі склокерамічною поверхнею, забезпеченою індукційними конфорками. Відмінність від всіх інших видів плит полягає в принципі утворення тепла. В електричних плитах нагрівання продукту відбувається поетапно: від тенів тепло передається на поверхню конфорки, від нього нагрівається дно посуду на плиті, а від дна тепло передається продукту. В індукційних плитах етап передачі тепла від нагрітої поверхні конфорки посуді пропущений.
Принцип дії індукційної конфорки заснований на використанні енергії магнітного поля. В даному випадку, завдяки мідної котушки і високочастотного електричного струму, тепло виникає безпосередньо в диску дна посуду і від дна нагріває їжу. Таким чином, нагрівається не конфорка, а сама каструля або сковорода.
Поверхня індукційної плити зазвичай нагрівається не більше ніж до 60 С і після виключення остигає всього за 6 хвилин. Відбувається це як раз за рахунок того, що нагрів поверхні йде тільки від гарячого посуду. Для порівняння: газова плита, при цій же температурі, остигає за 24 хвилини, а електрична майже за 50. При роботі на кухні це є однією з переваг, так як навколишнє повітря практично не нагрівається.
- Особливо відчутно, якщо на кухні є повний парк індукційного обладнання, Тоді ми використовуємо вже інші варіанти з кондиціонування повітря - потрібно менш потужна система вентиляції. Індукційна плита створює на кухні інший мікроклімат, кухарі працюють в більш комфортних умовах.
Індукційні конфорки мають широкий діапазон потужності нагріву - від 500 до 3500 Вт. І цю потужність можна плавно змінювати за допомогою численних режимів. На мінімальній потужності можна тушити продукти так само, як на повільному вогні, а на максимальній вода в каструлі закипає швидше, ніж на газовій плиті.
Індукційні плити поєднують в собі переваги іншого теплового обладнання: вони здатні забезпечити високу точність нагріву - з точністю до градуса, і це плюс електроплит, будь яка зміна температури тут відбувається миттєво, як на газовій плиті.
За швидкістю готування їжі індукційна конфорка не поступається газовій і наближається до мікрохвильових печей. Вода на такій плиті закипає значно швидше, ніж на будь-який іншій, в тому числі газової (1,5 л води можна закип'ятити за 3,2 хвилини, а на стандартній електричній конфорці тільки за 14 хвилин).
Заощадить час і гроші?
Одна з основних переваг індукційної плити - це її економічність. За своєю технологією приготування їжі індукційні плити економлять не тільки час, а й електроенергію. Плита споживає енергії в кілька разів менше, ніж будь-яка інша. Відбувається це за рахунок того, що нагрів по конфігурації каструлі дозволяє підібрати оптимальний режим, що забезпечує мінімальне споживання електроенергії. Тобто плита автоматично підлаштовується під діаметр дна каструлі і нагріває тільки необхідну площу покриття.
Плита не почне працювати без посуду на ній. Причому, якщо каструля або сковорідка буде порожня, плита теж не включиться. До речі, нагрів предметів, діаметр яких менше 12 см, блокується спеціальним датчиком. Тому якщо на плиті випадково залишили ложку, вилку або ніж, вони не розжаряться і небезпеки обпектися не буде.
Безсумнівно, позитивним моментом є те, що при готуванні на індукційній плиті не буває диму і чаду, адже їжа, яка випадково потрапила на склокерамічну поверхню, не пригорає, оскільки сама конфорка не нагрівається. Крім того, індукційні плити безпечні - в них немає відкритого полум'я, розпечених конфорок і механічних частин, що знижує ймовірність опіків і запалення. Для забезпечення механічної безпеки скругляют кути плити.
За такою плитою легше доглядати: її поверхня абсолютно гладка, забрудненням просто ніде накопичуватися. А так як вона ще й практично не нагрівається, весь догляд зводиться лише до періодичного протирання поверхні вологою ганчіркою.
Незважаючи на те, що індукційна плита може з успіхом замінити не тільки електричну, а й газову, у неї все ж є певні недоліки.
Нагрівати на індукційній конфорці можна тільки особливий посуд, днище якої виготовлено з
феромагнітного сплаву. Це посуд з нержавіючої сталі, алюмінію з феромагнітним дном, чавунний посуд. А ось посуд з міді, латуні, алюмінію, жаростійкого скла і інших немагнітних матеріалів для такої плити безрезультатний. Як правило, придатні для «індукції» приналежності позначаються спеціальною піктограмою.
Дороге задоволення
Перша індукційна варильна поверхня була запропонована німецькою компанією AEG ще в 1987 році, але спочатку не знайшла широкого застосування як через дорожнечу, так із-за настороженого ставлення споживачів до нового принципу нагріву. Зате до новинки незабаром проявили інтерес професіонали. У ресторанній справі важливі, перш за все, швидкість приготування їжі та її якість. Але прогрес не стоїть на місці і технологія при збільшенні масового виробництва дешевшають з кожним роком і вже досягли цін порівнянних з класичними плитами.
Вся продукція дуже високої якості. Перевага індукційних плит перед традиційними, яка може стати визначальним у виборі рестораторами кухонного обладнання - це, звичайно, серйозна економія електроенергії. На Заході давно прорахували економічну вигоду від покупки «індукції», вони знають - в даному випадку гроші не будуть витрачені даремно. Самоокупність у цих плит дуже висока.
Перш ніж зробити вибір
Споживачеві пропонується різне індукційне обладнання. Його відмінності в дизайні і концепції:
настільні індукційні плити і стаціонарні підлогові, які можна використовувати в складі теплової технологічної лінійки.
Безумовно, «індукція» має багато плюсів, вона в цілому підвищує культуру виробництва, однак перш ніж робити вибір на її користь, слід добре прорахувати, який обсяг продукції планується готувати на плиті.
Виходячи з цього, потрібно визначитися з об'ємом індукційної техніки, яку ми хочемо розмістити. Буває, на тій чи іншій кухні набагато зручніше розташувати одну поверхню з 6 зонами нагріву, ніж ставити 6 маленьких одноконфорочних плит, і навпаки. Це треба враховувати.
Індукційна плита поєднує в собі інноваційний підхід з компактним дизайном. Саме індукційна плита підходить для проведення презентацій, виїзного обслуговування, для кухонь з обмеженою площею і приміщень, де установка газової плити неможлива з технічних причин. Так, мобільний індукційний вок доречно використовувати для кейтерингу, індукційна плита-табурет з 4 конфорками, а також 6-конфорочна плита стане помічником для шеф-кухаря великого закладу.
На думку фахівців, «індукція» на нашій професійній кухні - це технологія майбутнього, яка повинна знайти свого споживача. Так, вона ще досить нова для України і не всі ресторатори знають про існування індукційного обладнання. Але економія електроенергії, часу і сил, безпека і чистота на кухні, і найголовніше, швидкість і якість в обслуговування клієнтів в ресторанній справі, як то кажуть, дорогого коштує. У сучасному успішному бізнесі завжди актуальна приказка: «час - гроші».
Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Індукційна плита настільна Frosty BT-F20 звертайтеся у відділ продаж. |
Купити Індукційна плита настільна Frosty BT-F20 за ціною 3416 грн
Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Індукційна плита настільна Frosty BT-F20 та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Індукційна плита настільна Frosty BT-F20, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Індукційна плита настільна Frosty BT-F20 в нашому інтернет-магазині продається за ціною 3416 грн.
Індукційна плита настільна Frosty BT-F20 доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Індукційна плита настільна Frosty BT-F20 може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».
На все обладнання, включаючи Індукційна плита настільна Frosty BT-F20 гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).
Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 3416 грн та якість товару Індукційна плита настільна Frosty BT-F20 Вас потішать! Вдалих покупок.
-
Фотографии. Індукційна плита настільна Frosty BT-F20
Видео. Індукційна плита настільна Frosty BT-F20
Подписаться на видео канал food-service.com.ua |
|
-
|