Опис. Індукційна плита Sif 2.4 Skvara Inovations
Індукційна плита Skvara Inovations Sif 2.4 на 2 конфорки підлогова.
Особливості моделі:
1. Корпус: нержавіюча сталь марки AISI - 304 товщиною 1,5 мм.
2. Робоча поверхня: склокераміка, розмір однієї конфорки 300х300 мм.
3. Покращений нагрів, без теплової плями за рахунок нової моделі індуктора.
4. Потужність однієї конфорки: 2,0 кВт.
5. 36 рівнів програмування, подвійне регулювання, по температурі і
потужності.
6. Рецептурна таблиця, з підказками для приготування різних страв для
індукційної плити.
7. Навантаження на 1 конфорку: до 70 кг.
8. Підключення: 220В.
9. Установка: для підлоги.
Відмінною особливістю індукційних плит Skvara Inovations є їх висока надійність і можливість застосування в професійній кухні для варіння їжі. На відміну від дешевих китайських індукційних плит, плити Skvara збираються повністю в Україні, з радіодеталей надійних виробників. Кожна конфорка після складання тестується 1,5 години на спеціальному стенді під максимальним навантаженням.
Зовні індукційна варильна панель нічим не відрізняється від схожої на неї звичайною теплової склокерамічною електроплити. Принципова відмінність полягає в тому, що в звичайній конфорці тепло виділяється нагрівальним елементом і через склокерамічну поверхню плити передається каструлі.
В індукційній плиті нагрівальний елемент відсутній взагалі: тепло генерується в самому дні посуду під впливом електромагнітного поля, яке створюється за допомогою спеціальної котушки індуктивності.
Завдяки найбільш короткому шляху перетворення електричної енергії в теплову, індукційні плити мають ряд переваг в порівнянні зі своїми конкурентками: вони швидко нагріваються, а енергії витрачають менше.
Для індукційної плити підійдуть: сталевий і сталевий емальований посуд, чавунний посуд, посуд з нержавіючої сталі з феромагнітним дном і алюмінієвий посуд з феромагнітним дном.
Не годиться посуд, виготовлений з алюмінію, міді, латуні, нержавіючої сталі, скла, кераміки або фарфору.
Індукційні варильні панелі дуже легко чистити. На звичайних склокерамічних конфорках пролита рідина пригорає. З індукційною конфоркою все набагато простіше: пролита рідина не пригорає, очищати варильну панель можна відразу, причому, щоб видалити, наприклад, молоко, достатньо звичайної серветки.
Явище електромагнітної індукції було відкрито Майклом Фарадеєм в 1831 році. Сьогодні геніальному англійцю можуть сказати спасибі в тому числі і ресторатори: на виявленому їм принципі заснована робота індукційного обладнання, яким ось уже близько двох десятиліть оснащують кухні сегмента HoReCa.
На Українському ринку професійного кухонного обладнання представлена нова високотехнологічна продукція з високим коефіцієнтом корисної дії - індукційна плита. У чому переваги, а в чому недоліки індукційних плит, що пропонує українському споживачеві ринок і якими критеріями потрібно керуватися рестораторові при виборі такого обладнання? Постараємося відповісти на ці питання.
Переваги технології
Індукційна плита - це електрична плита зі склокерамічною поверхнею, забезпеченою індукційними конфорками. Відмінність від всіх інших видів плит полягає в принципі утворення тепла. В електричних плитах нагрівання продукту відбувається поетапно: від тенів тепло передається на поверхню конфорки, від нього нагрівається дно посуду на плиті, а від дна тепло передається продукту. В індукційних плитах етап передачі тепла від нагрітої поверхні конфорки посуді пропущений.
Принцип дії індукційної конфорки заснований на використанні енергії магнітного поля. В даному випадку, завдяки мідної котушки і високочастотного електричного струму, тепло виникає безпосередньо в диску дна посуду і від дна нагріває їжу. Таким чином, нагрівається не конфорка, а сама каструля або сковорода.
Поверхня індукційної плити зазвичай нагрівається не більше ніж до 60 С і після виключення остигає всього за 6 хвилин. Відбувається це як раз за рахунок того, що нагрів поверхні йде тільки від гарячого посуду. Для порівняння: газова плита, при цій же температурі, остигає за 24 хвилини, а електрична майже за 50. При роботі на кухні це є однією з переваг, так як навколишнє повітря практично не нагрівається.
- Особливо відчутно, якщо на кухні є повний парк індукційного обладнання, Тоді ми використовуємо вже інші варіанти з кондиціонування повітря - потрібно менш потужна система вентиляції. Індукційна плита створює на кухні інший мікроклімат, кухарі працюють в більш комфортних умовах.
Індукційні конфорки мають широкий діапазон потужності нагріву - від 500 до 3500 Вт. І цю потужність можна плавно змінювати за допомогою численних режимів. На мінімальній потужності можна тушити продукти так само, як на повільному вогні, а на максимальній вода в каструлі закипає швидше, ніж на газовій плиті.
Індукційні плити поєднують в собі переваги іншого теплового обладнання: вони здатні забезпечити високу точність нагріву - з точністю до градуса, і це плюс електроплит, будь яка зміна температури тут відбувається миттєво, як на газовій плиті.
За швидкістю готування їжі індукційна конфорка не поступається газовій і наближається до мікрохвильових печей. Вода на такій плиті закипає значно швидше, ніж на будь-який іншій, в тому числі газової (1,5 л води можна закип'ятити за 3,2 хвилини, а на стандартній електричній конфорці тільки за 14 хвилин).
Заощадить час і гроші?
Одна з основних переваг індукційної плити - це її економічність. За своєю технологією приготування їжі індукційні плити економлять не тільки час, а й електроенергію. Плита споживає енергії в кілька разів менше, ніж будь-яка інша. Відбувається це за рахунок того, що нагрів по конфігурації каструлі дозволяє підібрати оптимальний режим, що забезпечує мінімальне споживання електроенергії. Тобто плита автоматично підлаштовується під діаметр дна каструлі і нагріває тільки необхідну площу покриття.
Плита не почне працювати без посуду на ній. Причому, якщо каструля або сковорідка буде порожня, плита теж не включиться. До речі, нагрів предметів, діаметр яких менше 12 см, блокується спеціальним датчиком. Тому якщо на плиті випадково залишили ложку, вилку або ніж, вони не розжаряться і небезпеки обпектися не буде.
Безсумнівно, позитивним моментом є те, що при готуванні на індукційній плиті не буває диму і чаду, адже їжа, яка випадково потрапила на склокерамічну поверхню, не пригорає, оскільки сама конфорка не нагрівається. Крім того, індукційні плити безпечні - в них немає відкритого полум'я, розпечених конфорок і механічних частин, що знижує ймовірність опіків і запалення. Для забезпечення механічної безпеки скругляют кути плити.
За такою плитою легше доглядати: її поверхня абсолютно гладка, забрудненням просто ніде накопичуватися. А так як вона ще й практично не нагрівається, весь догляд зводиться лише до періодичного протирання поверхні вологою ганчіркою.
Незважаючи на те, що індукційна плита може з успіхом замінити не тільки електричну, а й газову, у неї все ж є певні недоліки.
Нагрівати на індукційній конфорці можна тільки особливий посуд, днище якої виготовлено з
феромагнітного сплаву. Це посуд з нержавіючої сталі, алюмінію з феромагнітним дном, чавунний посуд. А ось посуд з міді, латуні, алюмінію, жаростійкого скла і інших немагнітних матеріалів для такої плити безрезультатний. Як правило, придатні для «індукції» приналежності позначаються спеціальною піктограмою.
Дороге задоволення
Перша індукційна варильна поверхня була запропонована німецькою компанією AEG ще в 1987 році, але спочатку не знайшла широкого застосування як через дорожнечу, так із-за настороженого ставлення споживачів до нового принципу нагріву. Зате до новинки незабаром проявили інтерес професіонали. У ресторанній справі важливі, перш за все, швидкість приготування їжі та її якість. Але прогрес не стоїть на місці і технологія при збільшенні масового виробництва дешевшають з кожним роком і вже досягли цін порівнянних з класичними плитами.
Вся продукція дуже високої якості. Перевага індукційних плит перед традиційними, яка може стати визначальним у виборі рестораторами кухонного обладнання - це, звичайно, серйозна економія електроенергії. На Заході давно прорахували економічну вигоду від покупки «індукції», вони знають - в даному випадку гроші не будуть витрачені даремно. Самоокупність у цих плит дуже висока.
Перш ніж зробити вибір
Споживачеві пропонується різне індукційне обладнання. Його відмінності в дизайні і концепції:
настільні індукційні плити і стаціонарні підлогові, які можна використовувати в складі теплової технологічної лінійки.
Безумовно, «індукція» має багато плюсів, вона в цілому підвищує культуру виробництва, однак перш ніж робити вибір на її користь, слід добре прорахувати, який обсяг продукції планується готувати на плиті.
Виходячи з цього, потрібно визначитися з об'ємом індукційної техніки, яку ми хочемо розмістити. Буває, на тій чи іншій кухні набагато зручніше розташувати одну поверхню з 6 зонами нагріву, ніж ставити 6 маленьких одноконфорочних плит, і навпаки. Це треба враховувати.
Індукційна плита поєднує в собі інноваційний підхід з компактним дизайном. Саме індукційна плита підходить для проведення презентацій, виїзного обслуговування, для кухонь з обмеженою площею і приміщень, де установка газової плити неможлива з технічних причин. Так, мобільний індукційний вок доречно використовувати для кейтерингу, індукційна плита-табурет з 4 конфорками, а також 6-конфорочна плита стане помічником для шеф-кухаря великого закладу.
На думку фахівців, «індукція» на нашій професійній кухні - це технологія майбутнього, яка повинна знайти свого споживача. Так, вона ще досить нова для України і не всі ресторатори знають про існування індукційного обладнання. Але економія електроенергії, часу і сил, безпека і чистота на кухні, і найголовніше, швидкість і якість в обслуговування клієнтів в ресторанній справі, як то кажуть, дорогого коштує. У сучасному успішному бізнесі завжди актуальна приказка: «час - гроші».
В комплекті. Індукційна плита Sif 2.4 Skvara Inovations
-
індукційна плита
-
інструкція
-
гарантія 12 міс
-
упаковка
ТМ «Сквара Іновації». Індукційна плита Sif 2.4 Skvara Inovations
Розробник першої в історії України професійної індукційної плити;
Завод з повним циклом виробництва;
Більше 40 моделей індукційних плит;
Відповідає усім вимогам державних стандартів та санітарно-епідеміологічної експертизи; Продаж зі складу готової продукції;
Унікальна сервісна програма 48 годин, яка працює на всій території України;
Регіональна сервісна мережу з заміним фондом;
Висока якість продукції з помірною ціною та високою рентабельністю. У порівнянні з електричною плитою, індукційна плита Сквара повертає свою вартість за 4місяці експлуатації, за рахунок економії електроенергії.
Пульт керування з надійними кнопками та з захистом від продавлювання, подвійне регулювання по температурі та потужності.
Пульт керування з енкодером – електронним роликом, який не має фіксованих положень, тому не боїться скручування. Ролик також має силіконовий сальник, який не дозволяє рідині потрапляти в середину пульта.
Корпус плит виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі марки AISI - 304 товщиною 1,5 мм. Він має високу жорсткість, при цьому плита залишається легкою і компактною.
● Робоча поверхня склокерамічна, розмір 300х300 мм (для окремої індукційної конфорки).
● Корпус і пульти керування герметично захищені від заливання.
● Індивідуальний пульт управління для кожної конфорки.
● Професійні конфорки відрізняються від побутових потужністю та розраховані на роботу в умовах високого навантаження.
● 6-9 робочих режимів потужності в залежності від моделі.
● Трьохзональний індуктор без теплової плями, діаметром 230 мм з якісного мідного літцендрату, з додатковою теплоізоляцією.
● Точно підтримується задана температура, яка миттєво регулюється від максимуму до мінімуму.
● Авто відключення при відсутності посуду на плиті.
● Навантаження на одну конфорку: до 60 кг.
● Всі Двохконфорні Індукційні плити оснащені однофазна розетка та вилка.
● Плити чотирьохконфорні та шести укомплектовані електрокабелем, провідники якого промарковані виробником наступними символами:
- L1, L2, L3 (“Фаза”) – фази мережі електроживлення,
- N (“Нуль”) – нуль мережі електроживлення,
- PE (“Земля”) – заземлення.
Звертаємо Вашу увагу!
Індукційні плити - це високотехнологічне обладнання, яке слід підключати до електромережі з належними характеристиками. Справна робота індукційної плити гарантується при напрузі фаз живлення в межах ~205-240В.
Напруга електромережі, протягом доби, може неодноразово змінюватись від номінального значення до максимально небезпечного, а також мають місце різкі перепади напруги внаслідок пускових навантажень з боку іншого потужного обладнання, то вкрай необхідний захід це використання стабілізаторів.
З метою збереження електроніки індукційної плити від негарантійних пошкоджень, наполегливо рекомендується клієнту встановити стабілізатор первинної напруги електромережі живлення, розрахований на потужність плити.
У разі, якщо заклад впевнений в напрузі то ми рекомендуємо встановити окремий блок захисту, який пофазно відслідковує зміну амплітуди в мережі електропостачання та автоматично відключає ту фазу живлення, по якій трапилось небезпечне перевищення напруги. А коли електропостачання повернеться до безпечних меж допуску, він автоматично відновить живлення обладнання.
Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Індукційна плита Sif 2.4 Skvara Inovations звертайтеся у відділ продаж. |
Купити Індукційна плита Sif 2.4 Skvara Inovations за ціною 35790 грн
Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Індукційна плита Sif 2.4 Skvara Inovations та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Індукційна плита Sif 2.4 Skvara Inovations, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Індукційна плита Sif 2.4 Skvara Inovations в нашому інтернет-магазині продається за ціною 35790 грн.
Індукційна плита Sif 2.4 Skvara Inovations доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Індукційна плита Sif 2.4 Skvara Inovations може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».
На все обладнання, включаючи Індукційна плита Sif 2.4 Skvara Inovations гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).
Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 35790 грн та якість товару Індукційна плита Sif 2.4 Skvara Inovations Вас потішать! Вдалих покупок.