Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Плити індукційні
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (067) 500-43-27
0сума: 0грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (35)
Список порівняння (0)

Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10

Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10
Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10
Виробник: Украина, Ukraine / Напруга, В: 380 / Потужність, кВт: 10 / Тип установки: настільна / Наявність конвекції: Немає / Тип керування: Електронне / Наявність духовки: Без духовки / Кількість конфорок, шт: 4 / Форма конфорок: Пласкі / Вага, кг: 32.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 790x940x210
Діліться
з друзями:
  • Про все
  • Характеристики
  • Опис
  • Фото / Відео(2/2)
  • Відгуки(0)
  • Аксесуари / ЗІП
  • Технічні характеристики

    Кількість конфорок, шт 4
    Напруга, В 380
    Наявність духовки Без духовки
    Наявність конвекції Немає
    Потужність, кВт 10
    Тип керування Електронне
    Тип установки настільна
    Форма конфорок Пласкі
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 790x940x210
    Вага, кг 32.00
    Корпус н/сталь
    рівні потужності 9
    Діаметр посуди, мм від 130
    Разміри конфорки, мм. 340х340
    Максимальне навантаження на скло, кг 25
    Потужність однієї конфорки, кВт 2,5
    Максимальне навантаження на плиту, кг 140
    Потверхня скло
    Всі характеристики

    Опис. Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10

    Індукційна плита ПІ-4Н-10 на 4 конфорки настільна.

    Промислове виконання:

    1. Конфорки в закритому металевому корпусі - при тривалому використанні корпус не плавиться як інші, які мають обмеження до 1,5 годин безперервної роботи. 2. Індукційна обмотка зроблена з великим запасом по перетину проводу. 3. Всі з'єднання на платі загерметизовані і зафіксовані. 4. Просте управління, нічого зайвого, все надійно працює. 5. Ручки прокручуються по осі без упору, неможливо скрутити, такі ручки служать довше. 6. Демонтаж і монтаж конфорок дуже зручний, конфорки зібрані в своєму корпусі, як окрема плита. 7. Два кулери охолодження. 8. Кабель для підключення в комплекті.

    Особливості моделі:  На індукційних плитах виробництва КИЙ-В встановлюються промислові індукційні конфорки в нержавіючому корпусі, які розраховані на довготривалі навантаження і відрізняються своєю надійністю. Усі струмопровідні елементи всередині конфорки надійно захищені від пилу і парів жиру і не вимагають установки додаткових фільтрів або вентиляторів. Всі вироби ма...

    Читати повністю
    Виробник: Україна, Ukraine Україна, Ukraine

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

    Фотографії. Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10

     

    Відео. Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10

    Підписатися на відео канал food-service.com.ua
  • Технічні характеристики. Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10

    Кількість конфорок, шт 4
    Напруга, В 380
    Наявність духовки Без духовки
    Наявність конвекції Немає
    Потужність, кВт 10
    Тип керування Електронне
    Тип установки настільна
    Форма конфорок Пласкі
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 790x940x210
    Вага, кг 32.00
    Корпус н/сталь
    рівні потужності 9
    Діаметр посуди, мм від 130
    Разміри конфорки, мм. 340х340
    Максимальне навантаження на скло, кг 25
    Потужність однієї конфорки, кВт 2,5
    Максимальне навантаження на плиту, кг 140
    Потверхня скло
    Виробник: Україна, Ukraine Україна, Ukraine

  • Опис. Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10

    Індукційна плита ПІ-4Н-10 на 4 конфорки настільна.

    Промислове виконання:

    1. Конфорки в закритому металевому корпусі - при тривалому використанні корпус не плавиться як інші, які мають обмеження до 1,5 годин безперервної роботи.
    2. Індукційна обмотка зроблена з великим запасом по перетину проводу.
    3. Всі з'єднання на платі загерметизовані і зафіксовані.
    4. Просте управління, нічого зайвого, все надійно працює.
    5. Ручки прокручуються по осі без упору, неможливо скрутити, такі ручки служать довше.
    6. Демонтаж і монтаж конфорок дуже зручний, конфорки зібрані в своєму корпусі, як окрема плита.
    7. Два кулери охолодження.
    8. Кабель для підключення в комплекті.

    Особливості моделі: 
    На індукційних плитах виробництва КИЙ-В встановлюються промислові індукційні конфорки в нержавіючому корпусі, які розраховані на довготривалі навантаження і відрізняються своєю надійністю. Усі струмопровідні елементи всередині конфорки надійно захищені від пилу і парів жиру і не вимагають установки додаткових фільтрів або вентиляторів.
    Всі вироби мають панелі управління роторного типу на 9 рівнів регулювання потужності зі світловою індикацією. Дана панель має ручку обертання без обмежувача, що забезпечує зручність в експлуатації і значно продовжує термін служби виробу.
    На індукційних плитах встановлюються додаткові реле захисту від перепаду напруги на кожну фазу. Це дозволяє забезпечувати стійку роботу конфорок у випадках значного коливання напруги.
    При виході з ладу конфорки, її заміна проводиться оперативно і не вимагає особливої ​​кваліфікації.
    Зовні індукційна варильна панель нічим не відрізняється від схожої на неї звичайною теплової склокерамічної електроплити. Принципова відмінність полягає в тому, що в звичайній конфорці тепло виділяється нагрівальним елементом і через склокерамічну поверхню плити передається каструлі.
     
    В індукційній плиті нагрівальний елемент відсутній взагалі: тепло генерується в самому дні посуду під впливом електромагнітного поля, яке створюється за допомогою спеціальної котушки індуктивності.
    Завдяки найбільш короткому шляху перетворення електричної енергії в теплову, індукційні плити мають ряд переваг в порівнянні зі своїми конкурентками: вони швидко нагріваються, а енергії витрачають менше.
     
    Для індукційної плити підійдуть: сталева і сталевий емальований посуд, чавунний посуд, посуд з нержавіючої сталі з феромагнітним дном і алюмінієвий посуд з феромагнітним дном.
    Не годиться посуд, виготовлений з алюмінію, міді, латуні, нержавіючої сталі, скла, кераміки або фарфору.
     
    Індукційні варильні панелі дуже легко чистити. На звичайних склокерамічних конфорках пролита рідина пригорає. З індукційної конфоркою все набагато простіше: пролита рідина не пригорає, очищати варильну панель можна відразу, причому, щоб видалити, наприклад, "втекли" молоко, достатньо звичайної серветки.

    В комплекті. Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10

    • індукційна плита
    • інструкція
    • гарантія 12 міс
    • упаковка

    Важливо знати. Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10

    • З метою зменшення ціни на продукцію деякі виробники встановлюють на індукційні плити побутові конфорки. Ці конфорки не розраховані на роботу на професійній кухні. При тривалій експлуатації пластиковий корпус конфорок деформується від нагрівання, що вимагає установки додаткових фільтрів і вентиляторів. За подібними фільтрами необхідний чіткий плановий контроль очищення або заміни даних фільтрів. В іншому випадку їх продуктивність знижується, не забезпечуючи належного охолодження конфорок, що призводить до їх виходу з ладу. Вентилятори створюють додатковий шум і можуть вийти з ладу в процесі тривалої експлуатації. Економія на першій стадії може перетвориться в значні втрати в процесі роботи.
    • Захист від перепаду напруги в пристрої самих конфорок розрахована на незначні перепади напруги і недостатня для експлуатації в реальних умовах. Тому економія на реле захисту може обернутися значними простоями при роботі індукційної плити.

    Потрібно знати. Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10

    • Індукційна плита забезпечує значну економію грошей за рахунок мінімального споживання електроенергії, так як немає втрат тепла при передачі від нагрівального елементу поверхні конфорки до дна посуду. При цьому використовується стільки енергії, скільки потрібно для даного діаметра встановленої каструлі. Якщо ж конфорка включена і на ній немає посуду, то споживання електроенергії відсутня.
    • Зовсім не потрібен час для розігріву конфорки - нагрівання посуду починається вмить.
    • Холодна поверхню конфорки запобігає отриманню опіків.
    • Якщо вміст посуду потрапить на включену конфорку, Вам достатньо витерти її кухонної дрантям.
    • У індукційної плити немає побічної тепловіддачі, тому не потрібно встановлювати додаткові кондиціонери для охолодження приміщення або працювати над розпеченій плитою.

    Явище електромагнітної індукції. Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10

    Що таке індукційна плита? Деякі вважають, що це щось на зразок мікрохвильової печі, та ще й відкритою. Але це зовсім не так. Індукційна плита розігріває металевий посуд індукованими вихровими струмами, які створюються високочастотним магнітним полем частотою 20-100 кГц. По суті, це звичайний електромагніт. Сама плита не нагрівається і нагрівальних елементів не має. Магнітне поле утворюється тільки при включенні, і не перевищує 10 см.
    Посуд для індукційної плити підходить будь-яка - головною умовою є те, щоб дно посуду мало феромагнітними властивостями, тобто щоб дно посуду реагувало на магніт. Дно посуду має бути рівне, так як опукле дно може пошкодити поверхню конфорки. Діаметр посуду повинен бути не менше 120 мм, так як конфорка спрацьовує на певний обсяг металу. Це обмеження зроблено спеціально з метою безпеки. Так як індукційна конфорка не є нагрівальним елементом і навіть в включеному стані вона холодна, залишений на її поверхні столовий прилад, ложка або ніж не нагріється і не викличе опіку в разі дотику до їх поверхні. Максимальний діаметр посуду не має значення, так як навіть якщо посуд виступає за габарити конфорки, ефективність нагріву не знижується.

    Явище електромагнітної індукції було відкрито Майклом Фарадеєм в 1831 році. Сьогодні геніальному англійцю можуть сказати спасибі в тому числі і ресторатори: на виявленому їм принципі заснована робота індукційного обладнання, яким ось уже близько двох десятиліть оснащують кухні сегмента HoReCa.

    На Українському ринку професійного кухонного обладнання представлена нова високотехнологічна продукція з високим коефіцієнтом корисної дії - індукційна плита. У чому переваги, а в чому недоліки індукційних плит, що пропонує українському споживачеві ринок і якими критеріями потрібно керуватися рестораторові при виборі такого обладнання? Постараємося відповісти на ці питання.
    Переваги технології
    Індукційна плита - це електрична плита зі склокерамічною поверхнею, забезпеченою індукційними конфорками. Відмінність від всіх інших видів плит полягає в принципі утворення тепла. В електричних плитах нагрівання продукту відбувається поетапно: від тенів тепло передається на поверхню конфорки, від нього нагрівається дно посуду на плиті, а від дна тепло передається продукту. В індукційних плитах етап передачі тепла від нагрітої поверхні конфорки посуді пропущений.
    Принцип дії індукційної конфорки заснований на використанні енергії магнітного поля. В даному випадку, завдяки мідної котушки і високочастотного електричного струму, тепло виникає безпосередньо в диску дна посуду і від дна нагріває їжу. Таким чином, нагрівається не конфорка, а сама каструля або сковорода.
    Поверхня індукційної плити зазвичай нагрівається не більше ніж до 60 С і після виключення остигає всього за 6 хвилин. Відбувається це як раз за рахунок того, що нагрів поверхні йде тільки від гарячого посуду. Для порівняння: газова плита, при цій же температурі, остигає за 24 хвилини, а електрична майже за 50. При роботі на кухні це є однією з переваг, так як навколишнє повітря практично не нагрівається.
    - Особливо відчутно, якщо на кухні є повний парк індукційного обладнання, Тоді ми використовуємо вже інші варіанти з кондиціонування повітря - потрібно менш потужна система вентиляції. Індукційна плита створює на кухні інший мікроклімат, кухарі працюють в більш комфортних умовах.
    Індукційні конфорки мають широкий діапазон потужності нагріву - від 500 до 3500 Вт. І цю потужність можна плавно змінювати за допомогою численних режимів. На мінімальній потужності можна тушити продукти так само, як на повільному вогні, а на максимальній вода в каструлі закипає швидше, ніж на газовій плиті.
    Індукційні плити поєднують в собі переваги іншого теплового обладнання: вони здатні забезпечити високу точність нагріву - з точністю до градуса, і це плюс електроплит, будь яка зміна температури тут відбувається миттєво, як на газовій плиті.
    За швидкістю готування їжі індукційна конфорка не поступається газовій і наближається до мікрохвильових печей. Вода на такій плиті закипає значно швидше, ніж на будь-який іншій, в тому числі газової (1,5 л води можна закип'ятити за 3,2 хвилини, а на стандартній електричній конфорці тільки за 14 хвилин).
    Заощадить час і гроші?
    Одна з основних переваг індукційної плити - це її економічність. За своєю технологією приготування їжі індукційні плити економлять не тільки час, а й електроенергію. Плита споживає енергії в кілька разів менше, ніж будь-яка інша. Відбувається це за рахунок того, що нагрів по конфігурації каструлі дозволяє підібрати оптимальний режим, що забезпечує мінімальне споживання електроенергії. Тобто плита автоматично підлаштовується під діаметр дна каструлі і нагріває тільки необхідну площу покриття.
    Плита не почне працювати без посуду на ній. Причому, якщо каструля або сковорідка буде порожня, плита теж не включиться. До речі, нагрів предметів, діаметр яких менше 12 см, блокується спеціальним датчиком. Тому якщо на плиті випадково залишили ложку, вилку або ніж, вони не розжаряться і небезпеки обпектися не буде.
    Безсумнівно, позитивним моментом є те, що при готуванні на індукційній плиті не буває диму і чаду, адже їжа, яка випадково потрапила на склокерамічну поверхню, не пригорає, оскільки сама конфорка не нагрівається. Крім того, індукційні плити безпечні - в них немає відкритого полум'я, розпечених конфорок і механічних частин, що знижує ймовірність опіків і запалення. Для забезпечення механічної безпеки скругляют кути плити.
    За такою плитою легше доглядати: її поверхня абсолютно гладка, забрудненням просто ніде накопичуватися. А так як вона ще й практично не нагрівається, весь догляд зводиться лише до періодичного протирання поверхні вологою ганчіркою.
    Незважаючи на те, що індукційна плита може з успіхом замінити не тільки електричну, а й газову, у неї все ж є певні недоліки.
    Нагрівати на індукційній конфорці можна тільки особливий посуд, днище якої виготовлено з
    феромагнітного сплаву. Це посуд з нержавіючої сталі, алюмінію з феромагнітним дном, чавунний посуд. А ось посуд з міді, латуні, алюмінію, жаростійкого скла і інших немагнітних матеріалів для такої плити безрезультатний. Як правило, придатні для «індукції» приналежності позначаються спеціальною піктограмою.
    Дороге задоволення
    Перша індукційна варильна поверхня була запропонована німецькою компанією AEG ще в 1987 році, але спочатку не знайшла широкого застосування як через дорожнечу, так із-за настороженого ставлення споживачів до нового принципу нагріву. Зате до новинки незабаром проявили інтерес професіонали. У ресторанній справі важливі, перш за все, швидкість приготування їжі та її якість. Але прогрес не стоїть на місці і технологія при збільшенні масового виробництва дешевшають з кожним роком і вже досягли цін порівнянних з класичними плитами.
    Вся продукція дуже високої якості. Перевага індукційних плит перед традиційними, яка може стати визначальним у виборі рестораторами кухонного обладнання - це, звичайно, серйозна економія електроенергії. На Заході давно прорахували економічну вигоду від покупки «індукції», вони знають - в даному випадку гроші не будуть витрачені даремно. Самоокупність у цих плит дуже висока.
    Перш ніж зробити вибір
    Споживачеві пропонується різне індукційне обладнання. Його відмінності в дизайні і концепції:
    настільні індукційні плити і стаціонарні підлогові, які можна використовувати в складі теплової технологічної лінійки.
    Безумовно, «індукція» має багато плюсів, вона в цілому підвищує культуру виробництва, однак перш ніж робити вибір на її користь, слід добре прорахувати, який обсяг продукції планується готувати на плиті.
    Виходячи з цього, потрібно визначитися з об'ємом індукційної техніки, яку ми хочемо розмістити. Буває, на тій чи іншій кухні набагато зручніше розташувати одну поверхню з 6 зонами нагріву, ніж ставити 6 маленьких одноконфорочних плит, і навпаки. Це треба враховувати.
    Індукційна плита поєднує в собі інноваційний підхід з компактним дизайном. Саме індукційна плита підходить для проведення презентацій, виїзного обслуговування, для кухонь з обмеженою площею і приміщень, де установка газової плити неможлива з технічних причин. Так, мобільний індукційний вок доречно використовувати для кейтерингу, індукційна плита-табурет з 4 конфорками, а також 6-конфорочна плита стане помічником для шеф-кухаря великого закладу.
    На думку фахівців, «індукція» на нашій професійній кухні - це технологія майбутнього, яка повинна знайти свого споживача. Так, вона ще досить нова для України і не всі ресторатори знають про існування індукційного обладнання. Але економія електроенергії, часу і сил, безпека і чистота на кухні, і найголовніше, швидкість і якість в обслуговування клієнтів в ресторанній справі, як то кажуть, дорогого коштує. У сучасному успішному бізнесі завжди актуальна приказка: «час - гроші».

    Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10 звертайтеся у відділ продаж.
    Купити Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10 за ціною 39564 грн

    Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10 та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10 в нашому інтернет-магазині продається за ціною 39564 грн.

    Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10 доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10 може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».

    На все обладнання, включаючи Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10 гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).

    Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 39564 грн та якість товару Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10 Вас потішать! Вдалих покупок.

  • Фотографии. Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10

     

    Видео. Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10

    Подписаться на видео канал food-service.com.ua
  • Відгуки та запитання. Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

Товари, схожі на Індукційна плита Кий-В ПІ-4Н-10
Код: 13527
19573грн
21748грн
Купити в наявності
Плита індукційна HENDI 239698 Сенсорна панель регулювання потужності, температури і часу Корпус виконаний з нержавіючої сталі Захист від перегріву, наявність вентиляторів Легкий в очищенні фільтр від жиру Автоматичне включення і відповідність зони нагріву діаметру ..
Код: 10720
21090грн
22200грн
Купити в наявності
Індукційна плита ПІ-2-10 на 2 конфорки підлогова. Промислове виконання: 1. Конфорки в закритому металевому корпусі - при тривалому використанні корпус не плавиться як інші, які мають обмеження до 1,5 годин безперервної роботи. 2. Індукційна обмотка зроблена з великим запасом по перетин..
Код: 58326
21557грн
22692грн
Купити в наявності
1 конфорка. Температура від +60 до +240⁰С. 9 рівнів потужності. Потужність: 8кВт. Напруга: 400В. Таймер до 24год. Діаметр посуду від 12 до 26см. Габарити (ДхШхВ): 500х600х320мм.   Корпус виконаний з нержавіючої сталі. 2 вентилятори для охолодження та б..
Код: 45299
20642грн
22936грн
Купити в наявності
Індукційна плита Indokor IN7000 D - кухонні електрична плитка, розігріває металевий посуд індукованими вихровими струмами, які створюються високочастотним магнітним полем, частотою 21-24 кГц. Зручний жиро-знімний фільтр дозволяє відокремлювати від що надходить всередину апарату повітря жир і воло..
Код: 37045
20686грн
22985грн
Купити в наявності
Настільна плита ВОК IW 35 зі склокерамічною конфоркою діаметром 260 мм. Панель керування Touch-Control із цифровою індикацією. Таймер. 10 рівнів регулювання температури. Діапазон температури 60–240 °C. Регулювання: потужності, температури, часу. Розпізнавання посуду. Ф..
Код: 26434
21899грн
23052грн
Купити в наявності
Індукційна плита ПІ-2-5 на 2 конфорки підлогова. Промислове виконання: 1. Конфорки в закритому металевому корпусі - при тривалому використанні корпус не плавиться як інші, які мають обмеження до 1,5 годин безперервної роботи. 2. Індукційна обмотка зроблена з великим запасом по перетину..
Код: 61384
21066грн
23407грн
Купити в наявності
Плита індукційна промислова WOK HENDI 239766 може використовуватися з спеціальною  сковородою WOK HENDI 239 773 . Зовні індукційна варильна панель нічим не відрізняється від схожої на неї звичайною теплової склокерамічної електроплити. Принципова відмінність полягає в тому, що в звичай..
Код: 80498
23929грн
25425грн
Купити в наявності
Плита індукційна професійна Roller Grill PIS 30 з посиленою керамічною поверхнею. Розмір поля індукції 280х280 мм (посуд з дном Ø280 мм). Сенсорне керування. 20 рівнів регулювання потужності. Оснащена знімним фільтром і вентилятором для запобігання перегріву. Професійна індукційна плита PIS..
Фуд-Сервіс ❶ Плити індукційні
Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»