Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Коптильні
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (067) 500-43-27
0сума: 0грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (24)
Список порівняння (0)

Коптильна піч Helia Smoker 48

Коптильна піч Helia Smoker 48
Коптильна піч Helia Smoker 48 Коптильна піч Helia Smoker 48 Коптильна піч Helia Smoker 48 Коптильна піч Helia Smoker 48 Коптильна піч Helia Smoker 48 Коптильна піч Helia Smoker 48 Коптильна піч Helia Smoker 48
Виробник: Helia Smoker, Німеччина / Напруга, В: 220 / Потужність, кВт: 2 / Разове завантаження, кг: 14 / Кількість рівнів: 4 / Тип копчення: гаряче+холодне / Вага, кг: 45.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 450x850x350
Діліться
з друзями:

Кольори та модифікації

52704 грн
58560 грн
91948 грн
98869 грн
  • Про все
  • Характеристики
  • Опис
  • Фото / Відео(8/3)
  • Відгуки(0)
  • Аксесуари / ЗІП
  • Технічні характеристики

    Кількість рівнів 4
    Напруга, В 220
    Потужність, кВт 2
    Разове завантаження, кг 14
    Тип копчення гаряче+холодне
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 450x850x350
    Вага, кг 45.00
    Внутрішні розміри камери ШхГхВ, мм 350х830х290
    Вмістимість 48 форелі по 250г, 24 по 500г, 8 курчат, 14кг. мяса
    Tmax, °С 250
    Таймер 2шт, на 15 и 60 хвилин
    Терморегулятор є
    Всі характеристики

    Опис. Коптильна піч Helia Smoker 48

    Коптильна піч (камера) Helia Smoker H48 проводиться німецькою фірмою OSSA RÄUCHERGERÄTE яка спеціалізується на виробництві коптильних камер і володіє торговою маркою Helia Smoker.

    Коптильна камера призначена для холодного і гарячого копчення, запікання і приготування на грилі м'яса, риби, птиці, морепродуктів, сирів і овочів. Виготовлені коптильні з високоякісної нержавіючої сталі. Конструкція печі дозволяє готувати рибу або м'ясо у власному соку (без додавання жиру). В коптильнях Helia Smoker продукти готуються під тиском у внутрішньому просторі камери за допомогою непрямого впливу нагрітого повітря. В комплектацію входять ємність для тирси, деко для копчення, 4 плоскі решітки, 4 решітки для риби.

    В силу своєї компактності коптильня може використовуватися в невеликих м'ясопереробних цехах, ресторанах, барах, підприємствах харчування. Коптильня - вигідне придбання, враховуючи той факт, що вартість копчених виробів перевищує ціну готових напівфабрикатів майже в два рази. Ось так звичайнісінька рибка перетворюється в «золоту». Це також стосується м'яса, овочів, сиру і деяких інших п...

    Читати повністю
    Виробник: Helia Smoker, Німеччина Helia Smoker, Німеччина

    Інструкція. Коптильна піч Helia Smoker 48
    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

    Фотографії. Коптильна піч Helia Smoker 48

     

    Відео. Коптильна піч Helia Smoker 48

    Підписатися на відео канал food-service.com.ua

    ЗІП для Коптильна піч Helia Smoker 48

    Код: 79498
    ТЕН коптильні Helia Smoker 24
    4490 грн
    Замовити під замовлення
    ТЕН коптильні Helia Smoker 24..
    Код: 16064
    Ущільнювач дверей коптильні Helia Smoker
    2440 грн
    Повідомити коли буде відсутній
    Ущільнювач дверей коптильні Helia Smoker..

  • Технічні характеристики. Коптильна піч Helia Smoker 48

    Кількість рівнів 4
    Напруга, В 220
    Потужність, кВт 2
    Разове завантаження, кг 14
    Тип копчення гаряче+холодне
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 450x850x350
    Вага, кг 45.00
    Внутрішні розміри камери ШхГхВ, мм 350х830х290
    Вмістимість 48 форелі по 250г, 24 по 500г, 8 курчат, 14кг. мяса
    Tmax, °С 250
    Таймер 2шт, на 15 и 60 хвилин
    Терморегулятор є
    Виробник: Helia Smoker, Німеччина Helia Smoker, Німеччина

    Інструкція. Коптильна піч Helia Smoker 48
  • Опис. Коптильна піч Helia Smoker 48

    Коптильна піч (камера) Helia Smoker H48 проводиться німецькою фірмою OSSA RÄUCHERGERÄTE яка спеціалізується на виробництві коптильних камер і володіє торговою маркою Helia Smoker.

    Коптильна камера призначена для холодного і гарячого копчення, запікання і приготування на грилі м'яса, риби, птиці, морепродуктів, сирів і овочів.
    Виготовлені коптильні з високоякісної нержавіючої сталі.
    Конструкція печі дозволяє готувати рибу або м'ясо у власному соку (без додавання жиру).
    В коптильнях Helia Smoker продукти готуються під тиском у внутрішньому просторі камери за допомогою непрямого впливу нагрітого повітря.
    В комплектацію входять ємність для тирси, деко для копчення, 4 плоскі решітки, 4 решітки для риби.

    В силу своєї компактності коптильня може використовуватися в невеликих м'ясопереробних цехах, ресторанах, барах, підприємствах харчування.
    Коптильня - вигідне придбання, враховуючи той факт, що вартість копчених виробів перевищує ціну готових напівфабрикатів майже в два рази. Ось так звичайнісінька рибка перетворюється в «золоту». Це також стосується м'яса, овочів, сиру і деяких інших продуктів.
    Для копчення застосовуються в основному тирса вільхи та фруктових дерев.
    Постійна температура в камері забезпечує оптимальне розсіювання диму, в результаті чого продукт набуває не тільки приємний смак, але і колір.

    Основні переваги міні-коптилень «Helia Smoker»:
    • Процес гарячого і холодного копчення відбувається під тиском. Секрет технології в тому, що риба чи м'ясо готуються не на деревному вугіллі або в апаратах з інфрачервоним випромінюванням, а за допомогою непрямого впливу нагрітого повітря у внутрішньому просторі камери під тиском.
    • Через особливості нагріву міні-коптильні підходять для приготування продуктів при знижених температурах. Холодне копчення проводиться при температурі нижче 20C. Так, наприклад, готується протягом 90 хвилин лосось холодного копчення.
    • Двері міні-коптильні герметично закриваються, що виключає випаровування вологи. Продукти повністю зберігають свій власний сік, тому приготування не вимагає додавання харчового жиру і масла.
    • Рівномірна температура і оптимальний розподіл диму забезпечують якісне приготування і золотистий колір копченостей.
    • Для приготування в міні-коптильні підходять як свіжі, так і заморожені продукти. Не потрібно витрачати час на попереднє розмороження.
    • Риба і м'ясо після копчення в міні-коптильнях HELIA SMOKER можуть зберігатися в холодильній шафі, проходити вакуумну упаковку, або піддаватися заморожуванню. Смакові якості страви при цьому не втрачаються.
    • Робоча камера, корпус апарату і решітки виконані з міцної нержавіючої сталі.
    • Подвійні стінки корпусу коптильні дозволяють зменшити втрати електроенергії і досягти швидкого нагріву всередині камери.
    • Контроль температури відбувається за допомогою термостатичного регулятора.
    • Вбудований таймер дозволяє задавати бажаний час приготування продуктів.

    Холодне копчення передбачає обробку продукту димом, без впливу температури.
    При холодному копченні духовка не підігрівається. Тільки середня поворотна ручка для нагрівальної спіралі заводиться на 10 хвилин для утворення диму з тирси. Час копчення залежить від вашого особистого смаку. Рекомендується наприклад коптити лосося протягом восьми годин. Процес холодного копчення можна повторити кілька разів, якість продукту від цього не псується. Наприклад, окіст можна повторно коптити до десяти разів.
    Helia Smoker

    * безкоштовна доставка по Києву

    В комплекті. Коптильна піч Helia Smoker 48

    • коптильна камера – 1шт
    • ємність для тирси – 1шт.;
    • деко для копчення – 1шт.;      
    • решітка для риби - 2 шт.;
    • плоскі решітки 30х40см. – 2 шт;
    • коптильна тирса і зразки прянощів - 1шт;
    • інструкція з рецептурою копчення;
    • гарантія 12 міс.;
    • упаковка.

    Інструкція по холодному копченню в коптильних камерах Helia Smoker H24. Коптильна піч Helia Smoker 48

    1. Попереднє охолодження печі: помістіть в великий піддон (бажано використовувати піддон висотою 7 см, в стандартну комплектацію не входить; можна використовувати і маленький піддон який йде в комплекті, при цьому використовувати меншу кількість льоду) кубики льоду або подрібнений лід або пакети з акумулятором холоду і закрийте піч приблизно на 15 хвилин. Піч весь цей час повинна бути виключена від мережі живлення.
    2. Попередній нагрів елемента нагрівання трісок (для цього включаємо центральний таймер) робимо при відкритих дверях, поки ТЕН не стане червоного кольору, після чого розмістіть піддон з тріскою на нагрівальний ТЕН. Вставте решітку з підготовленим для копчення продуктом і закрийте двері коптильної камери.
    3. Завжди беріть продукти для копчення (лосось, сосиски і т.д.) прямо з холодильника безпосередньо перед процесом копчення і вставляйте їх в коптилку. Лосось може бути заморожений або свіжоморожений. Залиште кубики льоду в камері коптильної печі на весь період копчення. Рекомендується розміщувати лосось на верхній рівень і замість використання звичайної деки, докупити спеціальну деку глибиною 7см і заповнити її кубиками льоду (так само допускається залити деку водою і заморозити її в морозилці). Така кількість льоду оптимально охолодить піч і зробить оптимальний результат, особливо при холодному копченні лосося.
    4. Дозвольте продукту перебувати в камері близько 10 годин (можна залишити на ніч). Якщо ступінь копчення продукту не достатня, просто повторіть процес знову.
    5. Лосось холодного копчення після завершення процесу копчення потрібно обернути в спеціальну харчовий пергаментний папір (це служить для видалення диму сірого забарвлення) і лосось знову буде виглядати апетитно. Важливо: сосиски і шинка також може бути копчені при нормальній температурі печі, без охолодження льодом.
     
    Для холодного копчення лосося дуже важливо зниження температури камери до мінімуму. Оптимальним буде, якщо і сама коптильна камера буде використовуватися в холодній кімнаті.

    Замітка:  З усіх процесів копчення, холодне копчення найбільш тривалий. Процес копчення повинен бути повторений кілька разів. Час копчення залежить від індивідуальних смакових вимог до продукту..
    Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Коптильна піч Helia Smoker 48 звертайтеся у відділ продаж.
    Купити Коптильна піч Helia Smoker 48 за ціною 91948 грн

    Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Коптильна піч Helia Smoker 48 та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Коптильна піч Helia Smoker 48, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Коптильна піч Helia Smoker 48 в нашому інтернет-магазині продається за ціною 91948 грн.

    Коптильна піч Helia Smoker 48 доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Коптильна піч Helia Smoker 48 може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».

    На все обладнання, включаючи Коптильна піч Helia Smoker 48 гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).

    Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 91948 грн та якість товару Коптильна піч Helia Smoker 48 Вас потішать! Вдалих покупок.

  • Фотографии. Коптильна піч Helia Smoker 48

     

    Видео. Коптильна піч Helia Smoker 48

    Подписаться на видео канал food-service.com.ua
  • Відгуки та запитання. Коптильна піч Helia Smoker 48

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

  • ЗІП для Коптильна піч Helia Smoker 48

    Код: 79498
    ТЕН коптильні Helia Smoker 24
    4490 грн
    Замовити під замовлення
    ТЕН коптильні Helia Smoker 24..
    Код: 16064
    Ущільнювач дверей коптильні Helia Smoker
    2440 грн
    Повідомити коли буде відсутній
    Ущільнювач дверей коптильні Helia Smoker..

Товари, схожі на Коптильна піч Helia Smoker 48
Код: 73564
52704грн
58560грн
Купити в наявності
Коптильна піч (камера) Helia Smoker H24 проводиться німецькою фірмою OSSA RÄUCHERGERÄTE яка спеціалізується на виробництві коптильних камер і володіє торговою маркою Helia Smoker. Коптильна камера Helia 24 призначена для холодного і гарячого копчення, запікання і приготування на грилі м'яса, ..
Код: 62010
85470грн
88560грн
Купити в наявності
Устаткування для копчення CustomHeat призначене для гарячого копчення м'яса, риби, виробів з м'яса. Завдяки великому обсягу камери (610 мм х 440 мм х 800 мм) коптильню можна використовувати у великих ресторанах, виробничих цехах, а також в менш великих закладах HoReCa. Дві герметичних камери..
Фуд-Сервіс ❶ Коптильні
Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»