-
Про все
- Характеристики
- Опис
- Фото / Відео(3/3)
- Аксесуари / ЗІП
-
Технічні характеристики
Матеріал корпуса |
Нержавійка |
Потужність, кВт |
1.0 |
Призначення |
комерційне |
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм |
200x360x500 |
Вага, кг |
16.00 |
Температура продукту, °C |
-18... -22 |
Загрузка стакану, л |
0,8 |
Створюваний тиск повітря, бар |
1,2 |
Всі характеристики
Опис. Гомогенізатор заморожених продуктів TAURUS ROWZER
Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 044 383-12-60, (067) 500-43-27.
Ємність контейнера 1л
Максимальне заповнення 0,8 л
Ідеальна температура пакотування для продуктів - 22°C
Можливість вибору приготованих порцій продукту від 1 до 10 порцій
Потужність 1,05 кВт
Напруга 220В
Надлишковий тиск 1 bar
Режим чищення
В комплекті ємність з кришкою, 1 ніж, 2 контейнера з кришкою
Алюмінієвий корпус
LCD дисплей, меню на 6 мовах
Опційно піддон, ніж, комплект з 4-х контейнерів, пластикові кришки, ємність контейнера, 6 фільтрів
Кухонний комбайн для подрібнення заморожених продуктів, приготування морозива, сорбетів, фруктових мусів, заморожених йогуртів, десертів ідеальної текстури і температури. Апарат ROWZER дозволяє досягти делікатну, ідеально збалансовану консистенцію.
Апарат включає в себе функцію подвійного змішування для досягнення ідеальної однорідності маси.
3 двигуна:
- перший двигун потужністю 250 Вт відповідає за вертикальний рух стержня;
- другий потужністю 800 Вт - приводить ножі в рух;
- третій двигун качає повітря.
...
Читати повністю
|
|
Фотографії. Гомогенізатор заморожених продуктів TAURUS ROWZER
Відео. Гомогенізатор заморожених продуктів TAURUS ROWZER
Підписатися на відео канал food-service.com.ua |
|
-
Технічні характеристики. Гомогенізатор заморожених продуктів TAURUS ROWZER
Матеріал корпуса |
Нержавійка td>
|
Потужність, кВт |
1.0 td>
|
Призначення |
комерційне td>
|
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм |
200x360x500 td>
|
Вага, кг |
16.00 td>
|
Температура продукту, °C |
-18... -22 td>
|
Загрузка стакану, л |
0,8 td>
|
Створюваний тиск повітря, бар |
1,2 td>
|
|
|
-
Опис. Гомогенізатор заморожених продуктів TAURUS ROWZER
Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 044 383-12-60, (067) 500-43-27.
-
Ємність контейнера 1л
-
Максимальне заповнення 0,8 л
-
Ідеальна температура пакотування для продуктів - 22°C
-
Можливість вибору приготованих порцій продукту від 1 до 10 порцій
-
Потужність 1,05 кВт
-
Напруга 220В
-
Надлишковий тиск 1 bar
-
Режим чищення
-
В комплекті ємність з кришкою, 1 ніж, 2 контейнера з кришкою
-
Алюмінієвий корпус
-
LCD дисплей, меню на 6 мовах
-
Опційно піддон, ніж, комплект з 4-х контейнерів, пластикові кришки, ємність контейнера, 6 фільтрів
-
Кухонний комбайн для подрібнення заморожених продуктів, приготування морозива, сорбетів, фруктових мусів, заморожених йогуртів, десертів ідеальної текстури і температури. Апарат ROWZER дозволяє досягти делікатну, ідеально збалансовану консистенцію.
Апарат включає в себе функцію подвійного змішування для досягнення ідеальної однорідності маси.
3 двигуна:
- перший двигун потужністю 250 Вт відповідає за вертикальний рух стержня;
- другий потужністю 800 Вт - приводить ножі в рух;
- третій двигун качає повітря.
PacoJet – єдиний в своєму роді інноваційний апарат гомогенізатор заморожених продуктів. Суть технології полягає в змішуванні глибоко заможенних продуктів до однорідної консистенції, що дозволяє отримати заморожений гомогенізований мус з сильно вираженим природним смаком продуктів.
З появою апарату на кухнях високого рівня з'явився новий фундаментальний процес пакотування.
PacoJet технологія отримала свою назву від імені апарату гомогенізатора фірми-виробника PacoJet / Швейцарія /. Особливість процесу пакотизації полягає в тому, що продукти, з яких готується маса-пюре, зберігаються при температурі -20°С/-22°С. При цьому текстура продуктів нагадує сорбет або морозиво.
.jpg)
Відомо, що для досягнення гомогенності мусів, пюре або паштетів в продукти додають агент-гомогенізатор, який має адгезивні сполучний ефект.
PacoJet дозволяє отримувати однорідну масу замороженого продукту у вигляді найдрібнішої фракції без домішок. Продукт виходить в натуральному вигляді зі збереженням яскраво вираженого смаку компонентів.
Революційність апарату полягає в понад міцних ножах, їх особливої конструкції і високій швидкості подрібнення. При цьому продукт не встигає розморозитися і розтанути, зберігаючи низьку температуру.

Унікальні властивості і переваги PacoJet:
-
Готовий продукт після обробки в апараті PacoJet має однорідну консистенцію сорбета або морозива. Температура продукту -12 ...- 15 ° С, що є ідеальною температурою для подачі.
-
В комплекті PacoJet є кілька контейнерів, в яких відбувається пакотування. Ці ж контейнери дуже зручно зберігати в морозильній шафі. Продукти можна підписувати і використовувати в міру потреби.
-
Контейнер з продуктом можна обробляти в PacoJet кілька разів. При цьому не варто побоюватися за якість продукту, він завжди буде в замороженому стані. Кристалізованіпродукти можуть бути додатково оброблені в PacoJet для додання їм однорідності.
-
Використання апарату PacoJet мінімізації втрати продукту. Відходи від обробки зводять до нуля.
-
Апарат легко очистити для наступних продуктів. Варто лише прополоскати ніж і захисну кришку під проточною водою.
-
Цикл хвилинного полоскання PacoJet рекомендується лише в випадку використання цукровмісних продуктів щоб уникнути залишків цукру на осі.
-
Автоматизований цикл мийки також займає хвилину. Засіб має бути не піноутворюючим.
Технологія пакотування істотно заощаджує час на вашій кухні, відкриває безліч можливостей в меню. Страви приготовані з використанням пакотування відрізняються високою якістю і унікальністю.
Випробувавши апарат PacoJet, Ви назавжди залишитеся його шанувальником!
Опції:. Гомогенізатор заморожених продуктів TAURUS ROWZER
Набір ножів Купсет (3 шт.) - еквівалент 185 євро.
Комплект стаканів (4 шт.) - еквівалент 230 євро. (Ємність склянки: 1 л, Максимальне заповнення: 0,8 л).

Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Гомогенізатор заморожених продуктів TAURUS ROWZER звертайтеся у відділ продаж. |
Купити Гомогенізатор заморожених продуктів TAURUS ROWZER за ціною 161040 грн
Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Гомогенізатор заморожених продуктів TAURUS ROWZER та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Гомогенізатор заморожених продуктів TAURUS ROWZER, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Гомогенізатор заморожених продуктів TAURUS ROWZER в нашому інтернет-магазині продається за ціною 161040 грн.
Гомогенізатор заморожених продуктів TAURUS ROWZER доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Гомогенізатор заморожених продуктів TAURUS ROWZER може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».
На все обладнання, включаючи Гомогенізатор заморожених продуктів TAURUS ROWZER гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).
Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 161040 грн та якість товару Гомогенізатор заморожених продуктів TAURUS ROWZER Вас потішать! Вдалих покупок.
-
Фотографии. Гомогенізатор заморожених продуктів TAURUS ROWZER
Видео. Гомогенізатор заморожених продуктів TAURUS ROWZER
Подписаться на видео канал food-service.com.ua |
|
-
|