-
Про все
- Характеристики
- Опис
- Фото / Відео(1/2)
- Аксесуари / ЗІП
-
Технічні характеристики
| Завантаження, л |
до 3л. |
| Матеріал корпуса |
Нержавійка |
| Напруга, В |
220 |
| Потужність, кВт |
0.35 |
| Тип фонтану |
Шоколадний |
| Габаритні розміри (ДхШхВ), мм |
450x450x1060 |
| Вага, кг |
13.00 |
Всі характеристики
Опис. Професійний шоколадний фондю-фонтан CF-106
Ефект плавно стікаючого шоколаду у супроводі незвичайних смакових відчуттів додасть гламурну вишуканість вашому сімейному святкуванню, випускному, весіллю, дню народження, дружній або корпоративній вечірці.
Шоколадний фондю фонтан призначений для роботи з різними сортами і видами молочного, вершкового, чорного або білого шоколаду. Краще використовувати шоколад з високим вмістом масла какао, створений спеціально для застосування в фондю-фонтанах.
Також можливе використання кондитерських шоколадних чіпсів, або подрібненого плиткового шоколаду.
У шоколад можна опускати суницю, зефір, шматочки яблук або цитрусових, здобу, печиво, кулі морозива - все, що підкаже Ваша уява.
Для більш вишуканих ароматів - додайте за смаком алкоголь!
Ви можете використовувати сир і опускати в фонтан виноград, яблука, хліб, крекери, креветки або інші дари моря!
Щоб використовувати сир, його необхідно попередньо розтопити.
Додайте біле вино або вершки, до консистенції, необхідної для вільної циркуляції в фонтані.
Для використання в фонтані також добре підійдуть барбекю-соуси. Занурте в ...
Читати повністю
|
|
Відео. Професійний шоколадний фондю-фонтан CF-106
| Підписатися на відео канал food-service.com.ua |
|
Аксесуари для Професійний шоколадний фондю-фонтан CF-106
Код: 44635
Повідомити коли буде
відсутній
Шоколадні диски для покриття кондитерських виробів, які містять мін. 33-34% і 30% какао.
Призначення: для відливу шоколадних фігур будь-якої складності, покриття кондитерських виробів, виготовлення шоколадних цукерок, фондю, шоколадного фонтану.
Органолептичні показники: диски діаметром від..
Код: 95289
Повідомити коли буде
відсутній
Шоколадні диски для покриття кондитерських виробів.
Призначення: для відливу шоколадних фігур будь-якої складності, покриття кондитерських виробів, виготовлення шоколадних цукерок, фондю, шоколадного фонтану.
Органолептичні показники: диски діаметром від 22 мм.
Склад: цукор, какао-масло..
|
-
Технічні характеристики. Професійний шоколадний фондю-фонтан CF-106
| Завантаження, л |
до 3л. td>
|
| Матеріал корпуса |
Нержавійка td>
|
| Напруга, В |
220 td>
|
| Потужність, кВт |
0.35 td>
|
| Тип фонтану |
Шоколадний td>
|
| Габаритні розміри (ДхШхВ), мм |
450x450x1060 td>
|
| Вага, кг |
13.00 td>
|
|
|
-
Опис. Професійний шоколадний фондю-фонтан CF-106
Ефект плавно стікаючого шоколаду у супроводі незвичайних смакових відчуттів додасть гламурну вишуканість вашому сімейному святкуванню, випускному, весіллю, дню народження, дружній або корпоративній вечірці.
Шоколадний фондю фонтан призначений для роботи з різними сортами і видами молочного, вершкового, чорного або білого шоколаду. Краще використовувати шоколад з високим вмістом масла какао, створений спеціально для застосування в фондю-фонтанах.
Також можливе використання кондитерських шоколадних чіпсів, або подрібненого плиткового шоколаду.
У шоколад можна опускати суницю, зефір, шматочки яблук або цитрусових, здобу, печиво, кулі морозива - все, що підкаже Ваша уява.
Для більш вишуканих ароматів - додайте за смаком алкоголь!
Ви можете використовувати сир і опускати в фонтан виноград, яблука, хліб, крекери, креветки або інші дари моря!
Щоб використовувати сир, його необхідно попередньо розтопити.
Додайте біле вино або вершки, до консистенції, необхідної для вільної циркуляції в фонтані.
Для використання в фонтані також добре підійдуть барбекю-соуси. Занурте в Ваш улюблений соус шматочки курки, яловичини, свинини! Майте на увазі, що консистенція не повинна бути густою. Використовуйте вино, лікер або інші рідини, щоб розбавити соус.
Професійний шоколадний фондю-фонтан CF-106 виготовлений з високоякісної сталі.
Знімна чаша з нержавіючої сталі діаметром 450 мм.
Роздільний регулятор температури і мотора через сенсорну панель управління.
В комплекті. Професійний шоколадний фондю-фонтан CF-106
-
апарат, шт. -1;
-
упаковка, шт. -1;
-
паспорт-інструкція;
-
гарантія 12міс.
|
Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Професійний шоколадний фондю-фонтан CF-106 звертайтеся у відділ продаж. |
Купити Професійний шоколадний фондю-фонтан CF-106 за ціною 47418 грн
Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Професійний шоколадний фондю-фонтан CF-106 та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Професійний шоколадний фондю-фонтан CF-106, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Професійний шоколадний фондю-фонтан CF-106 в нашому інтернет-магазині продається за ціною 47418 грн.
Професійний шоколадний фондю-фонтан CF-106 доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Професійний шоколадний фондю-фонтан CF-106 може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».
На все обладнання, включаючи Професійний шоколадний фондю-фонтан CF-106 гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).
Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 47418 грн та якість товару Професійний шоколадний фондю-фонтан CF-106 Вас потішать! Вдалих покупок.
-
Фотографии. Професійний шоколадний фондю-фонтан CF-106
Видео. Професійний шоколадний фондю-фонтан CF-106
| Подписаться на видео канал food-service.com.ua |
|
-
Аксесуари для Професійний шоколадний фондю-фонтан CF-106
Код: 44635
Повідомити коли буде
відсутній
Шоколадні диски для покриття кондитерських виробів, які містять мін. 33-34% і 30% какао.
Призначення: для відливу шоколадних фігур будь-якої складності, покриття кондитерських виробів, виготовлення шоколадних цукерок, фондю, шоколадного фонтану.
Органолептичні показники: диски діаметром від..
Код: 95289
Повідомити коли буде
відсутній
Шоколадні диски для покриття кондитерських виробів.
Призначення: для відливу шоколадних фігур будь-якої складності, покриття кондитерських виробів, виготовлення шоколадних цукерок, фондю, шоколадного фонтану.
Органолептичні показники: диски діаметром від 22 мм.
Склад: цукор, какао-масло..
|
|