-
Про все
- Характеристики
- Опис
- Фото / Відео(1/0)
- Аксесуари / ЗІП
-
Технічні характеристики
| Завантаження, л |
до 3л. |
| Матеріал корпуса |
Нержавійка |
| Напруга, В |
220 |
| Потужність, кВт |
0.265 |
| Тип фонтану |
Шоколадний |
| Габаритні розміри (ДхШхВ), мм |
330x330x600 |
| Вага, кг |
6.00 |
| Діаметр чаші, мм |
330 |
| Діапазон робочої температури, °С |
0 ... 150 |
Всі характеристики
Опис. Фонтан для шоколаду Rauder LHF-4
Фонтан для шоколаду Rauder LHF-4 призначений для ефектної подачі шоколаду на банкетах, фуршетах, сімейних урочистостях, випускних, весіллях, днях народжень або дитячих святах, дружніх або корпоративних вечірках. Фонтан використовується для роботи з різними сортами і видами шоколаду: молочним, вершковим, чорним або білим. Краще використовувати шоколад з високим вмістом масло-какао. За допомогою моделі можна створювати дуже смачні десерти, занурюючи фруктові канапе в шоколадну масу, а видовищність фонтану безсумнівно приверне до себе чимало уваги. У шоколад можна опускати суницю, зефір, шматочки яблук або цитрусових, здобу, печиво, кулі морозива.
Також можливе використання попередньо розтопленого сиру, в який можна опускати в фонтан виноград, яблука, хліб, крекери або креветки. Для вільної циркуляції в фонтані можна додати біле вино або вершки.
Для використання в фонтані також добре підійдуть барбекю-соуси, в яких можна вмочати шматочки курки, яловичини або свинини. Для розведення соусу використовуються лікери.
4-х ярусна конструкція виконана з нержавіючої сталі.
...
Читати повністю
|
|
Аксесуари для Фонтан для шоколаду Rauder LHF-4
Код: 44635
Повідомити коли буде
відсутній
Шоколадні диски для покриття кондитерських виробів, які містять мін. 33-34% і 30% какао.
Призначення: для відливу шоколадних фігур будь-якої складності, покриття кондитерських виробів, виготовлення шоколадних цукерок, фондю, шоколадного фонтану.
Органолептичні показники: диски діаметром від..
Код: 95289
Повідомити коли буде
відсутній
Шоколадні диски для покриття кондитерських виробів.
Призначення: для відливу шоколадних фігур будь-якої складності, покриття кондитерських виробів, виготовлення шоколадних цукерок, фондю, шоколадного фонтану.
Органолептичні показники: диски діаметром від 22 мм.
Склад: цукор, какао-масло..
|
-
Технічні характеристики. Фонтан для шоколаду Rauder LHF-4
| Завантаження, л |
до 3л. td>
|
| Матеріал корпуса |
Нержавійка td>
|
| Напруга, В |
220 td>
|
| Потужність, кВт |
0.265 td>
|
| Тип фонтану |
Шоколадний td>
|
| Габаритні розміри (ДхШхВ), мм |
330x330x600 td>
|
| Вага, кг |
6.00 td>
|
| Діаметр чаші, мм |
330 td>
|
| Діапазон робочої температури, °С |
0 ... 150 td>
|
|
|
-
Опис. Фонтан для шоколаду Rauder LHF-4
Фонтан для шоколаду Rauder LHF-4 призначений для ефектної подачі шоколаду на банкетах, фуршетах, сімейних урочистостях, випускних, весіллях, днях народжень або дитячих святах, дружніх або корпоративних вечірках. Фонтан використовується для роботи з різними сортами і видами шоколаду: молочним, вершковим, чорним або білим. Краще використовувати шоколад з високим вмістом масло-какао. За допомогою моделі можна створювати дуже смачні десерти, занурюючи фруктові канапе в шоколадну масу, а видовищність фонтану безсумнівно приверне до себе чимало уваги. У шоколад можна опускати суницю, зефір, шматочки яблук або цитрусових, здобу, печиво, кулі морозива.
Також можливе використання попередньо розтопленого сиру, в який можна опускати в фонтан виноград, яблука, хліб, крекери або креветки. Для вільної циркуляції в фонтані можна додати біле вино або вершки.
Для використання в фонтані також добре підійдуть барбекю-соуси, в яких можна вмочати шматочки курки, яловичини або свинини. Для розведення соусу використовуються лікери.
4-х ярусна конструкція виконана з нержавіючої сталі.
В комплекті. Фонтан для шоколаду Rauder LHF-4
-
апарат, шт. -1;
-
упаковка, шт. -1;
-
паспорт-інструкція;
-
гарантія 12міс.
|
Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Фонтан для шоколаду Rauder LHF-4 звертайтеся у відділ продаж. |
Купити Фонтан для шоколаду Rauder LHF-4 за ціною 13676 грн
Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Фонтан для шоколаду Rauder LHF-4 та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Фонтан для шоколаду Rauder LHF-4, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Фонтан для шоколаду Rauder LHF-4 в нашому інтернет-магазині продається за ціною 13676 грн.
Фонтан для шоколаду Rauder LHF-4 доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Фонтан для шоколаду Rauder LHF-4 може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».
На все обладнання, включаючи Фонтан для шоколаду Rauder LHF-4 гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).
Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 13676 грн та якість товару Фонтан для шоколаду Rauder LHF-4 Вас потішать! Вдалих покупок.
-
Фотографии. Фонтан для шоколаду Rauder LHF-4
-
Аксесуари для Фонтан для шоколаду Rauder LHF-4
Код: 44635
Повідомити коли буде
відсутній
Шоколадні диски для покриття кондитерських виробів, які містять мін. 33-34% і 30% какао.
Призначення: для відливу шоколадних фігур будь-якої складності, покриття кондитерських виробів, виготовлення шоколадних цукерок, фондю, шоколадного фонтану.
Органолептичні показники: диски діаметром від..
Код: 95289
Повідомити коли буде
відсутній
Шоколадні диски для покриття кондитерських виробів.
Призначення: для відливу шоколадних фігур будь-якої складності, покриття кондитерських виробів, виготовлення шоколадних цукерок, фондю, шоколадного фонтану.
Органолептичні показники: диски діаметром від 22 мм.
Склад: цукор, какао-масло..
|
|