Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Машини для шоколаду
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (067) 500-43-27
0сума: 0грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (1)
Список порівняння (0)

Машина для темперування шоколаду MINITEMPER Pavoni

Машина для темперування шоколаду MINITEMPER Pavoni
Виробник: Pavoni, Италия / Вага, кг: 20.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 500x520x500
Діліться
з друзями:
  • Про все
  • Характеристики
  • Опис
  • Фото / Відео(1/0)
  • Відгуки(0)
  • Аксесуари / ЗІП
  • Технічні характеристики

    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 500x520x500
    Вага, кг 20.00
    Розмір зємної ємкості, мм Ø 430, h=310
    Напруга, В 220
    Потужність, кВт 0,3
    Місткість чаши, л 5
    Робоча температура, °С 20 - 60
    Всі характеристики

    Опис. Машина для темперування шоколаду MINITEMPER Pavoni

    Якщо Вас зацікавило дане обладнання, дзвоніть за телефоном 044 383-12-60, (067) 500-43-27. Машина для темперування шоколаду MINITEMPER, Pavoni - компактна настільна машина призначена для приготування шоколадних глазурей. Знімна ємність дозволяє швидко готувати різні види глазировочних сумішей без необхідності використання двох або більше машин для приготування глазурі. дисплей; 5 програм роботи; електронний термостат дозволяє регулювати температуру від +20 до +60 С (3-х ступінчасте регулювання); в якості джерела тепла використовується потік теплого повітря. У розплавленому шоколаді молекули жирних кислот масла какао розташовані безладно і знаходяться в постійному русі. Коли шоколад охолоджують без дотримання спеціальних правил, молекули утворюють пухку структуру з нестабільних кристалів, такий шоколад м'який і липкий. Якщо шоколад охолоджувати правильно, молекули формують правильну структуру з стабільних кристалів, такий шоколад твердий і хрусткий. Щоб отримати стабільні кристали масла какао, шоколад потрібно нагріти вище температури плавлення всіх кристалів - до 45-50...

    Читати повністю
    Виробник: Pavoni, Италия Pavoni, Италия

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

  • Технічні характеристики. Машина для темперування шоколаду MINITEMPER Pavoni

    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 500x520x500
    Вага, кг 20.00
    Розмір зємної ємкості, мм Ø 430, h=310
    Напруга, В 220
    Потужність, кВт 0,3
    Місткість чаши, л 5
    Робоча температура, °С 20 - 60
    Виробник: Pavoni, Италия Pavoni, Италия

  • Опис. Машина для темперування шоколаду MINITEMPER Pavoni

    Якщо Вас зацікавило дане обладнання, дзвоніть за телефоном 044 383-12-60, (067) 500-43-27.
    Машина для темперування шоколаду MINITEMPER, Pavoni - компактна настільна машина призначена для приготування шоколадних глазурей. Знімна ємність дозволяє швидко готувати різні види глазировочних сумішей без необхідності використання двох або більше машин для приготування глазурі.
    дисплей;
    5 програм роботи;
    електронний термостат дозволяє регулювати температуру від +20 до +60 С (3-х ступінчасте регулювання);
    в якості джерела тепла використовується потік теплого повітря.
    У розплавленому шоколаді молекули жирних кислот масла какао розташовані безладно і знаходяться в постійному русі. Коли шоколад охолоджують без дотримання спеціальних правил, молекули утворюють пухку структуру з нестабільних кристалів, такий шоколад м'який і липкий. Якщо шоколад охолоджувати правильно, молекули формують правильну структуру з стабільних кристалів, такий шоколад твердий і хрусткий.
    Щоб отримати стабільні кристали масла какао, шоколад потрібно нагріти вище температури плавлення всіх кристалів - до 45-50 ° С, а потім охолодити одним з двох способів. Перший - це охолодити весь шоколад до 32 ° С і додати попередньо темперований (твердий) шоколад, який послужить запалом для кристалізації. Другий спосіб - охолодити частину шоколаду до температури, при якій утворюються всі типи кристалів, а потім знову змішати з гарячою масою і довести до 31-32 ° С, щоб розплавити нестабільні типи, залишивши тільки потрібну форму.

    Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Машина для темперування шоколаду MINITEMPER Pavoni звертайтеся у відділ продаж.
    Купити Машина для темперування шоколаду MINITEMPER Pavoni за ціною 90280 грн

    Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Машина для темперування шоколаду MINITEMPER Pavoni та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Машина для темперування шоколаду MINITEMPER Pavoni, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Машина для темперування шоколаду MINITEMPER Pavoni в нашому інтернет-магазині продається за ціною 90280 грн.

    Машина для темперування шоколаду MINITEMPER Pavoni доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Машина для темперування шоколаду MINITEMPER Pavoni може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».

    На все обладнання, включаючи Машина для темперування шоколаду MINITEMPER Pavoni гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).

    Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 90280 грн та якість товару Машина для темперування шоколаду MINITEMPER Pavoni Вас потішать! Вдалих покупок.

  • Фотографии. Машина для темперування шоколаду MINITEMPER Pavoni

  • Відгуки та запитання. Машина для темперування шоколаду MINITEMPER Pavoni

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

Товари, схожі на Машина для темперування шоколаду MINITEMPER Pavoni
Фуд-Сервіс ❶ Машини для шоколаду
Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»