Купити тістомісильник з гарантією і доставкою.
Необхідним обладнанням як в кафе, барі, ресторані, піцерії, так і на будь-якому підприємстві громадського харчування по виробництву кондитерських або хлібобулочних виробів є
тістоміс. Тістоміс дозволяє звільнити обслуговуючий персонал від рутинної роботи вимішувати тісто вручну. Більшість власників ресторанів, кафе, пекарень та кондитерських цехів вирішують
купити недорогий тістоміс, так як він дозволяє заощадити витрати часу і утримувати менше персоналу для приготування кінцевого продукту.
Тістомісом можна здійснювати заміс дріжджового, листкового і пісочного тіста. Згідно типами конструкції
тістоміси можна поділити на три основних види:
-
Спіральний тістоміс. Такий тістомісильник найкращим чином підійде для замішування дріжджового тіста з пшеничного або житнього борошна. За допомогою спірального тістоміса можна за 15 хвилин, якісно і рівномірно замісити тісто, структура якого буде ніжною з необхідною еластичністю.
-
Горизонтальний тістоміс. Такі тістоміси використовують для замісу крутого тіста (борошно і вода, без дріжджів) для виготовлення чебуреків, пельменів, пряників і т.п.
-
Планетарний тістоміс. Тістоміс планетарного типу з вилкоподібний робочим органом має широке коло виконуваних завдань. Такий тістоміс не тільки замішує тісто (дріжджове, пісочне, і ін.), Але його можна застосовувати і для обробки м'ясного фаршу, картопляного пюре і перемішування інших продуктів.
Цены на тестомесы у нас всегда лучшие!
Тістомісильні машини бувають одно- і двошвидкісні: перша швидкість служить для перемішування інгредієнтів, друга - для утворення структури тіста. Така технічна особливість дозволяє прискорити процес замісу тіста.
Тістоміси в основному комплектуються стаціонарно встановленою інерційно обертовою діжею з нержавіючої сталі. Дорожчі моделі тістомісів мають функцію підйомної голови і знімної діжі. Великі тістоміси можуть комплектуватися підкатною діжею. Такі апарати як правило використовуються на великих хлібопекарських виробництвах. В невеликих пекарнях, кафе, барах і ресторанах використовують як правило тістоміси одно або двохшвидкісні з стаціонарної діжею, спіралеподібним робочим органом і завантаженням діжі від 5 до 20-ти кг. Серед
широкого асортименту тістомісів, які на ринку професійного кухонного обладнання ми пропонуємо
купити тістоміси провідних європейських фірм Alimacchine, FIMAR, Pasquini, PRISMAFOOD і інших виробників.
Купити тістоміси можна у нас зробивши замовлення по телефону або зробивши замовлення на нашому сайті.