-
Про все
- Характеристики
- Опис
- Фото / Відео(2/1)
- Аксесуари / ЗІП
-
Технічні характеристики
Антипригарне покриття |
немає |
Діаметр, см |
36 |
Кришка в комплекті |
є |
Сумісність з індукційними плитами |
так |
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм |
360x360x180 |
Вага, кг |
1.00 |
Матеріал |
нержавіюча сталь |
Всі характеристики
Опис. Сковорода WOK HENDI 239773
Сковорода WOK HENDI 239 773 - застосовується для приготування продуктів на індукційних плитах WOK з округлою поверхнею. Ідеально підходить для індукційної плити WOK HENDI 239766
Завдяки більшій площі впливу магнітного поля індукційного поля підвищується ефективність використання WOK плит в порівнянні з індукційними плитами з плоскою поверхнею.
Сковорода та кришка виготовлена із нержавіючої сталі AISI 304
Ручка із нержавіючої сталі з пластиковим тримачем.
Сковорідка ідеально підходить до індукційної плити WOK 239766.
Артикул: 239 773
Явище електромагнітної індукції було відкрито Майклом Фарадеєм у 1831 році. Сьогодні геніальному англійцю можуть подякувати навіть ресторатори: на виявленому ним принципі заснована робота індукційного обладнання, яким ось уже близько двох десятиліть оснащують кухні сегмента HoReCa.
На Українському ринку професійного кухонного обладнання представлено нову високотехнологічну продукцію з високим коефіцієнтом корисної дії – індукційну плиту. У чому переваги, а в чому недоліки інду...
Читати повністю
|
|
Фотографії. Сковорода WOK HENDI 239773
Відео. Сковорода WOK HENDI 239773
Підписатися на відео канал food-service.com.ua |
|
-
Технічні характеристики. Сковорода WOK HENDI 239773
Антипригарне покриття |
немає td>
|
Діаметр, см |
36 td>
|
Кришка в комплекті |
є td>
|
Сумісність з індукційними плитами |
так td>
|
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм |
360x360x180 td>
|
Вага, кг |
1.00 td>
|
Матеріал |
нержавіюча сталь td>
|
|
|
-
Опис. Сковорода WOK HENDI 239773
Сковорода WOK HENDI 239 773 - застосовується для приготування продуктів на індукційних плитах WOK з округлою поверхнею. Ідеально підходить для індукційної плити WOK HENDI 239766
Завдяки більшій площі впливу магнітного поля індукційного поля підвищується ефективність використання WOK плит в порівнянні з індукційними плитами з плоскою поверхнею.
Сковорода та кришка виготовлена із нержавіючої сталі AISI 304
Ручка із нержавіючої сталі з пластиковим тримачем.
Сковорідка ідеально підходить до індукційної плити WOK 239766.
Артикул: 239 773
Явище електромагнітної індукції було відкрито Майклом Фарадеєм у 1831 році. Сьогодні геніальному англійцю можуть подякувати навіть ресторатори: на виявленому ним принципі заснована робота індукційного обладнання, яким ось уже близько двох десятиліть оснащують кухні сегмента HoReCa.
На Українському ринку професійного кухонного обладнання представлено нову високотехнологічну продукцію з високим коефіцієнтом корисної дії – індукційну плиту. У чому переваги, а в чому недоліки індукційних плит, що пропонує українському споживачеві ринок та якими критеріями потрібно керуватись ресторатором при виборі такого обладнання? Постараємося відповісти на ці запитання.
Переваги технології
Індукційна плита – це електрична плита зі склокерамічною варильною панеллю, з індукційними конфорками. Відмінність від інших видів плит полягає у принципі утворення тепла. В електричних плитах нагрівання продукту відбувається поетапно: від тен тепло передається на поверхню конфорки, від нього нагрівається дно посуду на плиті, а від дна тепло передається продукту. В індукційних плитах етап передачі тепла від нагрітої поверхні конфорки пропущений посуді.
Принцип дії індукційної конфорки ґрунтується на використанні енергії магнітного поля. В даному випадку, завдяки мідній котушці та високочастотному електричному струму, тепло виникає безпосередньо в диску дна посуду та від дна нагріває їжу. Таким чином, нагрівається не конфорка, а сама каструля чи сковорода.
Поверхня індукційної плити зазвичай нагрівається не більше ніж до 60 ° С і після вимкнення остигає всього за 6 хвилин. Відбувається це за рахунок того, що нагрівання варильної поверхні йде тільки від гарячого посуду. Для порівняння: газова плита, при цій же температурі, остигає за 24 хвилини, а електрична майже за 50. При роботі на кухні це одна з переваг, тому що навколишнє повітря практично не нагрівається.
- Особливо відчутно, якщо на кухні є повний парк індукційного обладнання, тоді ми використовуємо вже інші варіанти кондиціювання повітря - потрібна менш потужна система вентиляції. Індукційна плита створює на кухні інший мікроклімат, кухарі працюють у більш комфортних умовах.
Індукційні конфорки мають широкий діапазон потужності нагріву від 500 до 3500 Вт. І цю потужність можна плавно змінювати за допомогою численних режимів. На мінімальній потужності можна гасити продукти так само, як на повільному вогні, а на максимальній воді в каструлі закипає швидше, ніж на газовій плиті.
Індукційні плити поєднують у собі переваги іншого теплового обладнання: вони здатні забезпечити найвищу точність нагріву – з точністю до градуса, і це плюс електроплит, будь-яка зміна температури тут відбувається миттєво, як на газовій плиті.
За швидкістю приготування їжі індукційна конфорка не поступається газовим пальникам і наближається до мікрохвильових печей. Вода на такій плиті закипає значно швидше, ніж на будь-якій іншій, у тому числі газовій (1,5 л води можна закип'ятити за 3,2 хвилини, а на стандартній електричній конфорці лише за 14 хвилин).
Зекономить час та гроші?
Одна з основних переваг індукційної плити – це її економічність. За своєю технологією приготування їжі індукційні плити економлять не лише час, а й електроенергію. Плита споживає енергії у кілька разів менше, ніж будь-яка інша. Відбувається це за рахунок того, що нагрівання конфігурації каструлі дозволяє підібрати оптимальний режим, що забезпечує мінімальне споживання електроенергії. Тобто плита автоматично підлаштовується під діаметр дна каструлі та нагріває лише необхідну площу покриття.
Плита не почне працювати без посуду на ній. Причому якщо каструля або сковорідка буде порожньою, плита теж не включиться. До речі, нагрівання предметів, діаметр яких менше 12 см, блокується спеціальним датчиком. Тому якщо на плиті випадково залишили ложку, вилку або ніж, вони не розжаряться і не обпектися небезпеки не буде.
Безперечно, позитивним моментом є те, що при приготуванні на індукційній плиті не буває диму і чада, адже їжа, яка випадково потрапила на склокерамічну поверхню, не пригорає, оскільки сама конфорка не нагрівається. Крім того, індукційні плити безпечні – у них немає відкритого полум'я, розпечених конфорок та механічних частин, що знижує ймовірність опіків та займання. Для забезпечення механічної безпеки заокруглюють кути плити.
Таку плиту легше доглядати: її поверхня абсолютно гладка, забрудненням просто ніде накопичуватися. Оскільки вона ще й практично не нагрівається, весь догляд зводиться лише до періодичного протирання поверхні вологою ганчіркою.
Незважаючи на те, що індукційна плита може з успіхом замінити не тільки електричну, але й газову, у неї все ж є певні
недоліки
. Це посуд із нержавіючої сталі, алюмінію з феромагнітним дном, чавунний посуд. А ось посуд із міді, латуні, алюмінію, жаростійкого скла та інших немагнітних матеріалів для такої плити марна. Як правило, придатні для індукції приналежності позначаються спеціальною піктограмою.
Дороге задоволення
Перша індукційна варильна поверхня була запропонована німецькою компанією AEG ще в 1987 році, але спочатку не знайшла широкого застосування як через дорожнечу, так і через насторожене ставлення споживачів до нового принципу нагріву. Натомість до новинки незабаром виявили інтерес професіонали. У ресторанній справі важливі насамперед швидкість приготування їжі та її якість. Але прогрес не стоїть на місці і технологія зі збільшенням масового виробництва дешевшають з кожним роком і вже досягли цін порівнянних із класичними плитами.
Вся продукція дуже високої якості. Перевага індукційних плит перед традиційними, яка може стати визначальною у виборі рестораторами кухонного обладнання – це, звісно, серйозна економія електроенергії. На Заході давно прорахували економічну вигоду від покупки «індукції», вони знають – у цьому випадку гроші не будуть витрачені даремно. Самоокупність у цих плит дуже висока.
Перш ніж зробити вибір.
Споживачу пропонується індукційне обладнання. Його відмінності у дизайні та концепції:
настільні індукційні плити та стаціонарні підлогові, які можна використовувати у складі теплової технологічної лінійки.
Безумовно, «індукція» має багато плюсів, вона загалом підвищує культуру виробництва, проте, перш ніж робити вибір на її користь, слід добре прорахувати, який обсяг продукції планується готувати на плиті.
Виходячи з цього потрібно визначитися з обсягом індукційної техніки, яку ми хочемо розмістити. Буває, на тій чи іншій кухні набагато зручніше розташувати одну поверхню з 6 зонами нагріву, ніж ставити 6 маленьких одноконфорочних плит, і навпаки. Це треба враховувати.
Індукційна плита поєднує інноваційний підхід з компактним дизайном. Саме індукційна плита підходить для проведення презентацій, виїзного обслуговування, для кухонь з обмеженою площею та приміщень, де встановлення газової плити неможливе з технічних причин. Так, мобільну індукційну вок доречно використовувати для кейтерингу, індукційна плита-табурет з 4 конфорками, а також 6-конфоркова плита стане помічником для шеф-кухаря великого закладу.
На думку фахівців, «індукція» на нашій професійній кухні – це технологія майбутнього, яка має знайти свого споживача. Так, вона ще досить нова для України і не всі ресторатори знають про індукційне обладнання. Але економія електроенергії, часу і сил, безпека і чистота на кухні, і найголовніше, швидкість і якість обслуговування клієнтів у ресторанній справі, як кажуть, дорогого коштує. У успішному бізнесі завжди актуальна приказка: «час – гроші».
В комплекті. Сковорода WOK HENDI 239773
-
сковорода WOK
-
паспорт
-
упаковка
Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Сковорода WOK HENDI 239773 звертайтеся у відділ продаж. |
Купити Сковорода WOK HENDI 239773 за ціною 6035 грн
Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Сковорода WOK HENDI 239773 та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Сковорода WOK HENDI 239773, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Сковорода WOK HENDI 239773 в нашому інтернет-магазині продається за ціною 6035 грн.
Сковорода WOK HENDI 239773 доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Сковорода WOK HENDI 239773 може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».
На все обладнання, включаючи Сковорода WOK HENDI 239773 гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).
Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 6035 грн та якість товару Сковорода WOK HENDI 239773 Вас потішать! Вдалих покупок.
-
Фотографии. Сковорода WOK HENDI 239773
Видео. Сковорода WOK HENDI 239773
Подписаться на видео канал food-service.com.ua |
|
-
|