-
Про все
- Характеристики
- Опис
- Фото / Відео(2/2)
- Аксесуари / ЗІП
-
Технічні характеристики
Фотографії. Плата управління до індукційної плити Кий-В
Відео. Плата управління до індукційної плити Кий-В
Підписатися на відео канал food-service.com.ua |
|
-
Технічні характеристики. Плата управління до індукційної плити Кий-В
Категорія обладнання |
Пакувальне обладнання td>
|
Вага, кг |
0.00 td>
|
Кількість рівнів потужності |
9 td>
|
|
|
-
Опис. Плата управління до індукційної плити Кий-В
Пульт управління підходить на индукционные плиты напольныеукраинского производства, 9 рівнів потужності.
Важливо знати. Плата управління до індукційної плити Кий-В
-
З метою зменшення ціни на продукцію деякі виробники встановлюють на індукційні плити побутові конфорки. Ці конфорки не розраховані на роботу на професійній кухні. При тривалій експлуатації пластиковий корпус конфорок деформується від нагрівання, що вимагає установки додаткових фільтрів і вентиляторів. За подібними фільтрами необхідний чіткий плановий контроль очищення або заміни даних фільтрів. В іншому випадку їх продуктивність знижується, не забезпечуючи належного охолодження конфорок, що призводить до їх виходу з ладу. Вентилятори створюють додатковий шум і можуть вийти з ладу в процесі тривалої експлуатації. Економія на першій стадії може перетвориться в значні втрати в процесі роботи.
-
Захист від перепаду напруги в пристрої самих конфорок розрахована на незначні перепади напруги і недостатня для експлуатації в реальних умовах. Тому економія на реле захисту може обернутися значними простоями при роботі індукційної плити.
Потрібно знати. Плата управління до індукційної плити Кий-В
-
Індукційна плита забезпечує значну економію грошей за рахунок мінімального споживання електроенергії, так як немає втрат тепла при передачі від нагрівального елементу поверхні конфорки до дна посуду. При цьому використовується стільки енергії, скільки потрібно для даного діаметра встановленої каструлі. Якщо ж конфорка включена і на ній немає посуду, то споживання електроенергії відсутня.
-
Зовсім не потрібен час для розігріву конфорки - нагрівання посуду починається вмить.
-
Холодна поверхню конфорки запобігає отриманню опіків.
-
Якщо вміст посуду потрапить на включену конфорку, Вам достатньо витерти її кухонної дрантям.
-
У індукційної плити немає побічної тепловіддачі, тому не потрібно встановлювати додаткові кондиціонери для охолодження приміщення або працювати над розпеченій плитою.
Явище електромагнітної індукції. Плата управління до індукційної плити Кий-В
Що таке індукційна плита? Деякі вважають, що це щось на зразок мікрохвильової печі, та ще й відкритою. Але це зовсім не так. Індукційна плита розігріває металевий посуд індукованими вихровими струмами, які створюються високочастотним магнітним полем частотою 20-100 кГц. По суті, це звичайний електромагніт. Сама плита не нагрівається і нагрівальних елементів не має. Магнітне поле утворюється тільки при включенні, і не перевищує 10 см.
Посуд для індукційної плити підходить будь-яка - головною умовою є те, щоб дно посуду мало феромагнітними властивостями, тобто щоб дно посуду реагувало на магніт. Дно посуду має бути рівне, так як опукле дно може пошкодити поверхню конфорки. Діаметр посуду повинен бути не менше 120 мм, так як конфорка спрацьовує на певний обсяг металу. Це обмеження зроблено спеціально з метою безпеки. Так як індукційна конфорка не є нагрівальним елементом і навіть в включеному стані вона холодна, залишений на її поверхні столовий прилад, ложка або ніж не нагріється і не викличе опіку в разі дотику до їх поверхні. Максимальний діаметр посуду не має значення, так як навіть якщо посуд виступає за габарити конфорки, ефективність нагріву не знижується.
Явище електромагнітної індукції було відкрито Майклом Фарадеєм в 1831 році. Сьогодні геніальному англійцю можуть сказати спасибі в тому числі і ресторатори: на виявленому їм принципі заснована робота індукційного обладнання, яким ось уже близько двох десятиліть оснащують кухні сегмента HoReCa.
На Українському ринку професійного кухонного обладнання представлена нова високотехнологічна продукція з високим коефіцієнтом корисної дії - індукційна плита. У чому переваги, а в чому недоліки індукційних плит, що пропонує українському споживачеві ринок і якими критеріями потрібно керуватися рестораторові при виборі такого обладнання? Постараємося відповісти на ці питання.
Переваги технології
Індукційна плита - це електрична плита зі склокерамічною поверхнею, забезпеченою індукційними конфорками. Відмінність від всіх інших видів плит полягає в принципі утворення тепла. В електричних плитах нагрівання продукту відбувається поетапно: від тенів тепло передається на поверхню конфорки, від нього нагрівається дно посуду на плиті, а від дна тепло передається продукту. В індукційних плитах етап передачі тепла від нагрітої поверхні конфорки посуді пропущений.
Принцип дії індукційної конфорки заснований на використанні енергії магнітного поля. В даному випадку, завдяки мідної котушки і високочастотного електричного струму, тепло виникає безпосередньо в диску дна посуду і від дна нагріває їжу. Таким чином, нагрівається не конфорка, а сама каструля або сковорода.
Поверхня індукційної плити зазвичай нагрівається не більше ніж до 60 С і після виключення остигає всього за 6 хвилин. Відбувається це як раз за рахунок того, що нагрів поверхні йде тільки від гарячого посуду. Для порівняння: газова плита, при цій же температурі, остигає за 24 хвилини, а електрична майже за 50. При роботі на кухні це є однією з переваг, так як навколишнє повітря практично не нагрівається.
- Особливо відчутно, якщо на кухні є повний парк індукційного обладнання, Тоді ми використовуємо вже інші варіанти з кондиціонування повітря - потрібно менш потужна система вентиляції. Індукційна плита створює на кухні інший мікроклімат, кухарі працюють в більш комфортних умовах.
Індукційні конфорки мають широкий діапазон потужності нагріву - від 500 до 3500 Вт. І цю потужність можна плавно змінювати за допомогою численних режимів. На мінімальній потужності можна тушити продукти так само, як на повільному вогні, а на максимальній вода в каструлі закипає швидше, ніж на газовій плиті.
Індукційні плити поєднують в собі переваги іншого теплового обладнання: вони здатні забезпечити високу точність нагріву - з точністю до градуса, і це плюс електроплит, будь яка зміна температури тут відбувається миттєво, як на газовій плиті.
За швидкістю готування їжі індукційна конфорка не поступається газовій і наближається до мікрохвильових печей. Вода на такій плиті закипає значно швидше, ніж на будь-який іншій, в тому числі газової (1,5 л води можна закип'ятити за 3,2 хвилини, а на стандартній електричній конфорці тільки за 14 хвилин).
Заощадить час і гроші?
Одна з основних переваг індукційної плити - це її економічність. За своєю технологією приготування їжі індукційні плити економлять не тільки час, а й електроенергію. Плита споживає енергії в кілька разів менше, ніж будь-яка інша. Відбувається це за рахунок того, що нагрів по конфігурації каструлі дозволяє підібрати оптимальний режим, що забезпечує мінімальне споживання електроенергії. Тобто плита автоматично підлаштовується під діаметр дна каструлі і нагріває тільки необхідну площу покриття.
Плита не почне працювати без посуду на ній. Причому, якщо каструля або сковорідка буде порожня, плита теж не включиться. До речі, нагрів предметів, діаметр яких менше 12 см, блокується спеціальним датчиком. Тому якщо на плиті випадково залишили ложку, вилку або ніж, вони не розжаряться і небезпеки обпектися не буде.
Безсумнівно, позитивним моментом є те, що при готуванні на індукційній плиті не буває диму і чаду, адже їжа, яка випадково потрапила на склокерамічну поверхню, не пригорає, оскільки сама конфорка не нагрівається. Крім того, індукційні плити безпечні - в них немає відкритого полум'я, розпечених конфорок і механічних частин, що знижує ймовірність опіків і запалення. Для забезпечення механічної безпеки скругляют кути плити.
За такою плитою легше доглядати: її поверхня абсолютно гладка, забрудненням просто ніде накопичуватися. А так як вона ще й практично не нагрівається, весь догляд зводиться лише до періодичного протирання поверхні вологою ганчіркою.
Незважаючи на те, що індукційна плита може з успіхом замінити не тільки електричну, а й газову, у неї все ж є певні недоліки.
Нагрівати на індукційній конфорці можна тільки особливий посуд, днище якої виготовлено з
феромагнітного сплаву. Це посуд з нержавіючої сталі, алюмінію з феромагнітним дном, чавунний посуд. А ось посуд з міді, латуні, алюмінію, жаростійкого скла і інших немагнітних матеріалів для такої плити безрезультатний. Як правило, придатні для «індукції» приналежності позначаються спеціальною піктограмою.
Дороге задоволення
Перша індукційна варильна поверхня була запропонована німецькою компанією AEG ще в 1987 році, але спочатку не знайшла широкого застосування як через дорожнечу, так із-за настороженого ставлення споживачів до нового принципу нагріву. Зате до новинки незабаром проявили інтерес професіонали. У ресторанній справі важливі, перш за все, швидкість приготування їжі та її якість. Але прогрес не стоїть на місці і технологія при збільшенні масового виробництва дешевшають з кожним роком і вже досягли цін порівнянних з класичними плитами.
Вся продукція дуже високої якості. Перевага індукційних плит перед традиційними, яка може стати визначальним у виборі рестораторами кухонного обладнання - це, звичайно, серйозна економія електроенергії. На Заході давно прорахували економічну вигоду від покупки «індукції», вони знають - в даному випадку гроші не будуть витрачені даремно. Самоокупність у цих плит дуже висока.
Перш ніж зробити вибір
Споживачеві пропонується різне індукційне обладнання. Його відмінності в дизайні і концепції:
настільні індукційні плити і стаціонарні підлогові, які можна використовувати в складі теплової технологічної лінійки.
Безумовно, «індукція» має багато плюсів, вона в цілому підвищує культуру виробництва, однак перш ніж робити вибір на її користь, слід добре прорахувати, який обсяг продукції планується готувати на плиті.
Виходячи з цього, потрібно визначитися з об'ємом індукційної техніки, яку ми хочемо розмістити. Буває, на тій чи іншій кухні набагато зручніше розташувати одну поверхню з 6 зонами нагріву, ніж ставити 6 маленьких одноконфорочних плит, і навпаки. Це треба враховувати.
Індукційна плита поєднує в собі інноваційний підхід з компактним дизайном. Саме індукційна плита підходить для проведення презентацій, виїзного обслуговування, для кухонь з обмеженою площею і приміщень, де установка газової плити неможлива з технічних причин. Так, мобільний індукційний вок доречно використовувати для кейтерингу, індукційна плита-табурет з 4 конфорками, а також 6-конфорочна плита стане помічником для шеф-кухаря великого закладу.
На думку фахівців, «індукція» на нашій професійній кухні - це технологія майбутнього, яка повинна знайти свого споживача. Так, вона ще досить нова для України і не всі ресторатори знають про існування індукційного обладнання. Але економія електроенергії, часу і сил, безпека і чистота на кухні, і найголовніше, швидкість і якість в обслуговування клієнтів в ресторанній справі, як то кажуть, дорогого коштує. У сучасному успішному бізнесі завжди актуальна приказка: «час - гроші».
Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Плата управління до індукційної плити Кий-В звертайтеся у відділ продаж. |
Купити Плата управління до індукційної плити Кий-В за ціною 1990 грн
Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Плата управління до індукційної плити Кий-В та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Плата управління до індукційної плити Кий-В, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Плата управління до індукційної плити Кий-В в нашому інтернет-магазині продається за ціною 1990 грн.
Плата управління до індукційної плити Кий-В доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Плата управління до індукційної плити Кий-В може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».
На все обладнання, включаючи Плата управління до індукційної плити Кий-В гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).
Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 1990 грн та якість товару Плата управління до індукційної плити Кий-В Вас потішать! Вдалих покупок.
-
Фотографии. Плата управління до індукційної плити Кий-В
Видео. Плата управління до індукційної плити Кий-В
Подписаться на видео канал food-service.com.ua |
|
-
|