Немає облікового запису? Зареєструватися.
| Про компанію | Доставка | Оплата | Гарантія і сервіс | Повернення | Контакти | Акції | Розпродаж | Хіти | Блог RU | UA |   | 
|  | 
 | 0сума: 0 грнтоварівКошик | |||||
| Київ, вул. П.Шутова 9а | 
 | Комерційна пропозиція (0) Переглянуті товари (0) Список порівняння (0) | |||||
|   | 
|   | 
|   | 
|   | 
|   | 
|   | 
|   | 
|   | 
|   | 
|   | 
|   | 
|   | 
|   | 
|   | 
|   | 
|   | 
|   | 
|   | 
|   | 
|   | 
|   | 
|   | 
|   | 
|   | 
Сучасні шеф-кухарі не уявляють роботу ресторану без цієї одиниці техніки, так як в пароконвектоматі (пароконвекційній печі) можна приготувати практично будь-який продукт. Можна варити, смажити, випікати, підігрівати і багато інших функцій. Для контролю процесу приготування продукту використовується спеціальний щуп для м'яса, яким оснащений практично кожен сучасний пароконвектомат. Термощуп встромляється в продукт і показує, контролює температуру самого продукту, таким чином не дозволяючи апарату "перепалити" або не до готувати продукт. У більшості пароконвектоматів передбачено програмування, яке в подальшому дуже полегшує процес приготування ваших улюблених страв - адже для початку процесу їх приготування досить буде включити відповідну програму. Пароконвектомати виготовляються з нержавіючої сталі, різних розмірів і продуктивностей, від маленьких компактних на 3 рівня до великих на 10, 20 рівнів, в основному під гастроємності GH 1/1. У деяких пароконвектоматів можна використовувати і деко 6000х400мм.
|  Популярні товари | |||
| Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці | |||
|   м.Київ, вул. П.Шутова 9а  | 
 |