Фритюрниця професійна - приготування м'яса, риби, картоплі
Для приготування смачної картоплі-фрі в асортименті свого меню, вам не обійтися без професійної фритюрниці. Страв, які можна приготувати у фритюрі, безліч. Це картопля, пончики, чебуреки, можна випікати вироби з тіста з наповнювачами - яблуками, родзинками і багато іншого. Сучасні фритюрниці сильно спрощують процес приготування на кухні та роблять цей процес простим і зручним. Фритюрниці забезпечені термодатчиком, який дозволяє виставити необхідну температуру приготування картоплі-фрі. При оптимальному співвідношенні масла, картоплі та виставлення температури, картопля готується протягом усього 2-3 хвилин. У нашому магазині представлені фритюрниці нашого, українського виробництва і імпортні. Слід зазначити що якість вітчизняних фритюрниць нашого заводу не поступається якості імпортних аналогів. При цьому доступність комплектуючих і їх ціна набагато нижча. До того ж до наших фритюрниць можна додатково придбати вставку, яка дозволяє зробити з фритюрниці чебуречницю. Купити або замовити фритюрницю можна за телефонами або зробивши замовлення на нашому сайті.
Яку фритюрницю вибрати?
При виборі фритюрниці слід звернути увагу на об’єм робочої ємності: чим він більший, тим більше продукції можна приготувати за кожне завантаження. Професійні фритюрниці можуть бути періодичної або безперервної (конвеєрної) дії. Конвеєрні фритюрниці відносяться до промислового обладнання. Фритюрниці періодичної дії часто використовують в ресторанах, кафе або фаст-фудах. Промислова фритюрниця настільного типу невелика по габаритах і вазі, ці якості роблять її мобільною, що важливо для точок підприємств швидкого харчування. Фритюрниця промислова відповідає таким характеристикам:великий обсяг чаші, автоматична підтримка температурного режиму, швидкість роботи, велика кількість чаш для фритюру і продуктів, наявність таймера, можливість регулювання температури, виконання корпусу з нержавіючої сталі.