Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Техніка KitchenAid
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (067) 500-43-27
0сума: 0грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (48)
Список порівняння (0)

Насадка протирка 5FVSP KitchenAid

Насадка протирка 5FVSP KitchenAid
Насадка протирка 5FVSP KitchenAid Насадка протирка 5FVSP KitchenAid Насадка протирка 5FVSP KitchenAid
Виробник: KitchenAid, США / Тип техніки: Аксесуар / Вага, кг: 0.50 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 0x0x0
Діліться
з друзями:
  • Про все
  • Характеристики
  • Опис
  • Фото / Відео(4/1)
  • Відгуки(0)
  • Аксесуари / ЗІП
  • Технічні характеристики

    Тип техніки Аксесуар
    Вага, кг 0.50
    Всі характеристики

    Опис. Насадка протирка 5FVSP KitchenAid

    Насадка протирка  5FVSP - стане відмінним доповненням до планетарного міксера KitchenAid . Насадка на м'ясорубку дозволяє легко здійснити цілий ряд трудомістких робіт, на які в іншому випадку довелося б витратити багато сил і часу. Насадка протирка  - відмінне доповнення до насадки-м'ясорубки для планетарного міксера KitchenAid. Вона дозволяє готувати різноманітні пюре, соуси, муси, джем, густі соки і нектари з ягід, м'яких овочів і фруктів. Насадка чудово переробляє і тверді фрукти і овочі, що пройшли термічну обробку і може подрібнювати навіть відварене м'ясо. Це прекрасне придбання для тих, хто вважає за краще круглий рік мати в своєму раціоні велику кількість страв з овочів і фруктів. Вона незамінна для приготування дитячого харчування, що вимагає особливо ніжну і однорідну консистенції.

    ...

    Читати повністю
    Виробник: KitchenAid, США KitchenAid, США

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

    Фотографії. Насадка протирка 5FVSP KitchenAid

     

    Відео. Насадка протирка 5FVSP KitchenAid

    Підписатися на відео канал food-service.com.ua
  • Технічні характеристики. Насадка протирка 5FVSP KitchenAid

    Тип техніки Аксесуар
    Вага, кг 0.50
    Виробник: KitchenAid, США KitchenAid, США

  • Опис. Насадка протирка 5FVSP KitchenAid

    Насадка протирка  5FVSP - стане відмінним доповненням до планетарного міксера KitchenAid . Насадка на м'ясорубку дозволяє легко здійснити цілий ряд трудомістких робіт, на які в іншому випадку довелося б витратити багато сил і часу.
    Насадка протирка  - відмінне доповнення до насадки-м'ясорубки для планетарного міксера KitchenAid. Вона дозволяє готувати різноманітні пюре, соуси, муси, джем, густі соки і нектари з ягід, м'яких овочів і фруктів. Насадка чудово переробляє і тверді фрукти і овочі, що пройшли термічну обробку і може подрібнювати навіть відварене м'ясо. Це прекрасне придбання для тих, хто вважає за краще круглий рік мати в своєму раціоні велику кількість страв з овочів і фруктів. Вона незамінна для приготування дитячого харчування, що вимагає особливо ніжну і однорідну консистенції.

    Інструкція і рецепти на комплект м'ясорубка і протирка 5FVSFGA KitchenAid. Насадка протирка 5FVSP KitchenAid

    ІНСТРУКЦІЯ І РЕЦЕПТИ

     

     

    Призначений а виключно для використання з усіма Домашніми Стаціонарними міксером KitchenAid

    Ваша безпека і безпека оточуючих - це дуже важливо.

    Нижче наведені важливі рекомендації для забезпечення безпеки при використанні даного приладу. Перед початком експлуатації приладу уважно вивчіть інструкцію.

    Це попереджувальний знак безпеки.

    Цей знак попереджає вас про можливі дії, наслідки яких можуть спричинити загрозу життю Вашої і життя оточуючих.

    Всі рекомендації, які стосуються безпеки відзначаються цим символом, за ними слід, слово "DANGER" або "WARNING." Ці слова означають:

    DANGER Вас може вбити або серйозно поранити, якщо ви негайно не підете інструкції .

    WARNING Вас може вбити або серйозно поранити, якщо ви не зробите за інструкції .

    Всі повідомлення безпеки інформують вас про те, яка присутня потенційна загроза, як зменшити ймовірність травми, повідомляє про наслідки недотримання інструкції.

     

    ВАЖЛИВІ ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ

    Використовуючи електричні пристрої, завжди слід дотримуватися основних заходів безпеки, включаючи наступні:

    1. Читайте всі інструкції.

    2. Для захисту від потенційного ризику удару струму не пишіть міксер в воду або іншу рідину.

    3. Пристрій не призначений для використання маленькими дітьми або хворими людьми без нагляду.

    4. Вимикайте міксер з розетки, коли не використовуєте його, перш ніж вставляти або від'єднувати частини і перед миттям.

    5. Уникайте контакту з рухомими частинами.

    6. Не користуйтеся міксером, у якого пошкоджено шнур або вилка, або після того, як міксер дав збій, впав або яким-небудь чином зламався. Поверніть міксер в найближчий авторизований сервісний центр для перевірки, ремонту, електричного або механічного налагодження.

    7. Використання аксесуарів, які не рекомендовані і не проданих KitchenAid, може призвести до виникнення пожежі, удар струмом, або травму.

    8. Не використовуйте міксер поза приміщеннями.

    9. Не допускайте звисання шнура з краю столу або стійки.

    10. Цей продукт призначений тільки для домашнього використання.

    ЗБЕРЕЖЕТЕ ЦЮ ІНСТРУКЦІЮ

     

    Приєднання аксесуари до Стаціонарному міксером

    Перш ніж приєднати аксесуар до стаціонарного міксера

    1. Встановіть регулятор швидкості міксера на "0" (OFF).

    2. Вийміть вилку міксера з розетки або вимкніть живлення.

    3. В залежності від типу з'єднання, або підійміть кришку, або звільніть ручку з'єднання (A), повернувши її проти годинникової стрілки, і зніміть кришку блоку під'єднання аксесуарів.

    4 Вставте держак аксесуара (B) в гніздо з'єднання (C), переконавшись, що мережевий держак з'єднання входить в квадратне гніздо ..

    5. Покрутите аксесуар вперед-назад при необхідності. Коли аксесуар виявиться в потрібному положенні, кінець держака аксесуара увійде в паз на обідку з'єднання.

    6. Затягніть ручку кріплення до положення, коли аксесуар міцно закріплений на міксері.

    МЯСОРУБКА

    Збірка М'ясорубки

    1. Вставте гвинт (A) в корпус м'ясорубки (B).

    2. Помістіть ніж (C) на квадратний стрижень виступаючої частини гвинта.

    3. Помістіть решітку (D) на ніж, так, щоб виступи решітки лягли в пази на корпусі м'ясорубки.

    4. Помістіть кільце (E) на корпус м'ясорубки і, міцно його закрутіть, але не затягуйте.

    Примітка: Поєднання штовхача / ключа (F) використовується тільки для розкручування кільця (E). Не використовуйте його для затягування кільця (E).

    Примітка: Є соковижималка (Модель 5FVSP) для перетворення м'ясорубки в соковижималку. Є набивка для ковбас (Модель 5SSA) для перетворення м'ясорубки в набивання для ковбас.

    Використання м'ясорубки

    1. Поріжте продукти невеликими смужками або шматочками і помістіть їх в бункер. М'ясо повинно бути порізане вузькими смужками.

    2. Увімкніть міксер на 4-ю швидкість і подавайте м'ясо за допомогою поєднання штовхача / ключа.

    Примітка: У бункері при перемелюванні великої кількості соковитих продуктів, таких як помідори або виноград може виявитися багато рідини. Щоб злити рідину, нехай м'ясорубка попрацює довше. Щоб уникнути пошкодження міксера не переробляється інші продукти, поки з бункера НЕ скла рідина.

    Груба решітка - використовуйте для перемелювання сирого або обробленого м'яса, твердих овочів, сушених фруктів і сиру.

     

    Дрібна решітка -використовуйте для перемелювання сирого або обробленого м'яса на спреди і панірувальні сухарі.

     

    Перемелювання м'яса - Щоб воно краще перемішалося і дрібніше змолов, перемеліть його двічі. Краще перемелювати м'ясо холодним або частково замороженим. Жирне м'ясо перемелюється один раз.

    Перемелювання хліба - Для перемелювання хліба на сухарі, переконайтеся в тому, що хліб або добре просушений в духовці, і в ньому немає вологи, або не сухий взагалі. Частково сухий хліб може забити м'ясорубку.

    Примітка: Дуже тверді, щільні продукти, такі як сухий домашній хліб, не слід молоти в м'ясорубці. Домашній хліб перемелюють свіжим, а потім сушать у духовці або на повітрі.

    розгвинчування кільця - Якщо кільце занадто затягнуте, і його не можна послабити руками, надягніть на його виступи штовхач з ключем і поверніть проти годинникової стрілки.

    Примітка: Щоб не пошкодити м'ясорубку, не використовуйте штовхач з ключем для прикручування кільця до корпусу.

    Мийка м'ясорубки

    Спочатку повністю розберіть м'ясорубку.

    Наступні частини можна мити в посудомийній машині:

    • Корпус

    • Гвинт

    • Кільце

    • Поєднання штовхача / ключа

    Наступні частини слід мити вручну в теплій мильній воді, потім ретельно просушити:

    • Ніж

    • Грати

    Обережно! Обертові площині

    Завжди використовуйте штовхач.

    Бережіть пальці від отворів.

    Не давайте дітям.

    В іншому випадку можна пошкодити пальці.

     

    протирання

    Збірка протирки

    1. Вставте більш тонкий кінець блоку стрижня з пружиною (A) в отвір великого гвинта (B) до фіксації.

    2. Вставте гвинт в корпус м'ясорубки (C).

    3. Підключіть конус соковижималки (D) на виступаючий кінець гвинта. Так щоб виступи на конусі потрапляли в пази в корпусі м'ясорубки (C).

    4. Помістіть кільце (E) на корпус м'ясорубки і, міцно його закрутіть, але не затягуйте.

    Примітка: Поєднання штовхача / ключа (F) використовується тільки для розкручування кільця (E). Не використовуйте його для затягування кільця (E).

    5. Помістіть піддон соковижималки (G) поверх конуса і засуньте на верхню частину кільця.

    6. Помістіть панель для захисту від бризок (H) на піддон соковижималки (G).

    Використання протирки

    1. Прикріпивши Протирання до міксера, помістіть чашу міксера під піддон протирання для збору вичавленого і меншу чашу під відкритим кінцем для збору відходів.

    2. Поріжте продукти на шматочки, щоб вони помістилися в бункер.

    3. Увімкніть міксер на 4-ю швидкість і подавайте продукти за допомогою поєднання штовхача / ключа.

    Вичавлювати Фрукти і Овочі

    • Поріжте на шматочки, щоб вони помістилися в бункер

    • Видаліть жорстку, товсту шкірку, наприклад, з апельсинів

    • Видаліть всі великі поглиблення, наприклад, у персиків

    • Видаліть серцевини або живці, наприклад, у полуниці, винограду

    • Перед віджиманням, обробіть тверді або жорсткі овочі та фрукти

    Примітка: У бункері при перемелюванні великої кількості соковитих продуктів, таких як помідори або виноград може виявитися багато рідини. Щоб злити рідину, нехай м'ясорубка попрацює довше. Щоб уникнути пошкодження міксера не переробляється інші продукти, поки з бункера НЕ скла рідина.

     

    Обережно! , що обертаються площині

    Завжди використовуйте штовхач.

    Бережіть пальці від отворів.

    Не давайте дітям.

    В іншому випадку можна пошкодити пальці.

     

    Примітка: Щоб уникнути пошкодження протирання і / або міксера, не слід переробляти в протирання дикий виноград і такі сорти, як Конкорд, Катавба і Онтаріо, зі слизькою шкіркою. Переробляти можна тільки сорти сімейства Нініфера, такі як Токай і Томпсон безнасінний.

    Мийка протирки

    Спочатку повністю розберіть протирання.

    Наступні частини можна мити в посудомийній машині:

    • Корпус

    • Гвинт

    • Конус протирки

    • Піддон протирки

    • Панель для захисту від бризок

    • Кільце

    • Поєднання штовхача / ключа

    Наступні частини слід мити вручну в теплій мильній воді, потім ретельно просушити:

    • Блок стрижня з пружиною

    Деякі продукти можуть залишати плями на деяких частинах. Ці плями можна видаляти одним із таких способів: (1) помістіть частини, які можна мити в посудомийній машині, в машину і використовуйте режим для нормально забрудненого посуду (2) протріть плями невеликою кількістю масла або жиру, мийте в теплій мильній воді і сполосніть. Можна використовувати маленький йоржик для видалення пульпи з конуса протирання.

    розгвинчування кільця - Якщо кільце занадто затягнуте, і його не можна послабити руками, надягніть на його виступи штовхач з ключем і поверніть проти годинникової стрілки.

    Примітка: Щоб не пошкодити протирання, не використовуйте штовхач з ключем для прикручування її до корпусу м'ясорубки.

     

    РЕЦЕПТИ

    Копчена сальса

    4 великих помідора, очистити від шкірки і порізати на 6 частин

    1 або 2 копчених перцю Чилі (чіпотле)

    1 середня цибулина, порізана на 6 частин

    1 часник

    80 мл (1/3 чашки) оцет

    1 чайна ложка (5 г) чилі

     

    Зберіть м'ясорубку з крупними гратами.

    Прикріпіть до міксера, включіть швидкість 4 і подрібніть помідори, перець, цибулю і часник у велику чашу або каструлю під м'ясорубкою. Додайте залишилися інгредієнти, добре перемішайте. Щоб сальса була гущі, закип'ятіть. Коли закипить, на малому вогні кип'ятіть 5-10 хвилин або до бажаної густоти.

    Порада: перці чіпотле - це висушені, копчені перці чилі. Якщо їх немає, замініть на свіжі перці Чилі з 2 столовими (10 мл) ложками соусу барбекю.

    Вихід: 20 порцій (30 мл [2 столові ложки] на порцію).

     

    Шведські фрикадельки під білим соусом

    500 г (1 фунт) яловичого стейка без кісток, порізаного на 1-дюймові (2.5-см) смужки

    250 г (1/2 фунта) телятини без кісток, порізаної на 1-дюймові (2.5-см)

    1 середня цибулина, порізана на 6 частин

    2 скибочки цільнозернового пшеничного хліба, розламаних на шматочки

    1 чайна ложка (5 г) солі

    1 чайна ложка (5 г) мускатного горіха

    1/2 чайної ложки (3 г) гвоздики

    1/2 чайної ложки (3 г) чорного перцю

    60 мл (1/4 чашки) знежиреного яєчного порошку або 1 яйце

    120 мл (1/2 чашки) нежирного молока

    Білий Соус

    60 мл (1/4 чашки) соку від фрикадельок або маргарину або масла

    60 г (1/4 чашки) борошна

    500 мл (2 чашки) цільного молока

    2 чайних ложки (10 г) гранул розчинної яловичого бульйону або 1кубік яловичого бульйону

    1/2 чайної ложки (3 г) чорного перцю

     

    Зберіть м'ясорубку з дрібними гратами.

    Прикріпіть до міксера, включіть швидкість 4 і подрібніть яловичину, телятину, цибулю і хліб в чашу під м'ясорубкою.

    (Повторіть помел 1-2 рази, щоб фарш був ще м'якше.) Додайте залишилися інгредієнти і добре перемішайте.

    Сформуйте з фаршу кульки по 2.5-см (1-дюйма) і розкладіть їх на 40 x 26 x 2.5 см (16 x 101/2 x 1-дюйм) деку. Випікайте при 230 ° C (450 ° F) 15 хвилин або поки не позолотити і не будуть рожевими в центрі.

    Поки печуться фрикадельки, приготуйте білий соус.

    Нагрійте сік або розтоплений маргарин в гарячій каструлі. Додайте борошно і помішуйте, поки не запузирітся. Поступово додайте решту складових. Готуйте на середньо-малому вогні до загустіння і початку бурління. Полийте на Шведські фрикадельки.

    Подавайте фрикадельки в якості закуски або як основне блюдо з локшиною.

    Вихід: 20 порцій закуски (4 фрикадельки на порцію) або 10 порцій основного блюда (8 фрикадельок на порцію).

     

     

    Болонський Соус

    30 мл (2 столові ложки) оливкової олії

    2 моркви, очищені, порізані на шматочки по 2.5-см (1-дюйм)

    2 стебла селери, порізані на шматочки по 2.5-см (1-дюйм)

    1 велика цибулина, порізана на 8 частин

    20 г листя петрушки

    700 г (11/2 фунтів) різаною яловичини f

    250 г (1/2 фунтів) різаною свинини

    3 зубки часнику

    10 великих стиглих помідора, порізаних на 6 частин

    1 чайна ложка базиліка (5 г)

    1 чайна ложка (5 г) орегано

    1 лавровий лист

    1 чайна ложка (5 г) солі

    1/2 чайної ложки (3 г) перцю

    60 мл (1/4 чашки) води

    60 мл (1/4 чашки) сухого червоного вина

    200 г (3/4 чашки) томат-пасти

     

    Нагрійте масло в 30-см (12-дюймовий) сотейнику до середньої температури.

    Додайте моркву, селеру, цибулю, петрушку, м'ясо і часник. Смажте 20 хвилин. Зніміть суміш з вогню і охолоджують 10 хвилин.

    Зберіть м'ясорубку з крупними гратами.

    Прикріпіть до міксера, включіть швидкість 4 і подрібніть суміш в 5.7 л.

    Зберіть Протирання. Прикріпіть до міксера, включіть швидкість 4 і перемеліть помідори. Відміряйте 950 мл (4 чашки) пюре. Додайте томатне пюре і пасту, базилік, орегано, лавровий лист, сіль, перець, воду і вино до м'ясної суміші. Накрийте і тушкувати на повільному вогні 1 годину.

    Вихід: 2 л

     

    Соус Песто

    80 г (1/3 чашки) свіжого листя базиліка

    40 г (1/6 петрушки) зелені петрушки

    2 зубки часнику

    1 чайна ложка (5 г) солі

    1/2 чайної ложки (3 г) перцю

    100 г сиру Пармезан

    120 мл (1/2 чашки) оливкової олії

    50 г (1/4 чашки) кедрових горіхів

    ( за бажанням )

     

    Зберіть м'ясорубку з грубої гратами.

    Прикріпіть до міксера, включіть швидкість 4 і подрібніть листя базиліка, зелень петрушки і часник в чашу міксера. Додайте сіль, перець і Пармезан. Підключіть чашку і дротяні насадки. Встановіть швидкість 6 і збивайте 1 хвилину. Зупиніть та соскребите масу зі стінок в чашу. Встановіть швидкість 8 і поступово влийте оливкову олію тонкої безупинної струменем, збиваючи до однорідної маси. Використовуйте приблизно 30 мл (2 столові ложки) соусу Песто на порцію макаронів.

    Порада: Якщо соус Песто використовується не відразу, помістіть його в банку і покрийте тонким шаром оливково масла, щоб він не потемнів. Охолодіть для тижневого або заморозьте для більш тривалого зберігання.

    Вихід: 500 мл (2 чашки).

     

    Золота Цвітіння Чатни

    4 великих персика, очищених і порізаних на шматочки або 1 упаковку (450 г (16 унцій)) заморожених відталих персиків,

    120 мл (1/2 чашки) оцту

    1/2 дрібно порізаної цибулі

    60 г (1/4чашкі) сухофруктів

    120 г (1/2 чашки) твердого коричневого цукру

    60 г (1/4 чашки) цукру

    40 г (2 столових ложки) дрібно нарізаного кристалізованого імбиру

    4 або 5 зубки

    1/4 чайної ложки (2 г) гвоздики

     

    Зберіть протирання. Прикріпіть до міксера, включіть швидкість 4 і подрібніть персики у велику каструлю під м'ясорубкою. Додайте інші інгредієнти. Нагрійте до кипіння. Зменшіть вогонь. Варіть 20 хвилин, або до загустіння, часто помішуючи.

    Вихід: 24 порції (20 г [1 столова ложка] на порцію).

     

    Хуммус

    1 банка (565 г [20 унцій]) нуту, обсушеного

    60 мл (1/4 чашки) холодної води

    60 мл (1/4 чашки) свіжого лимонного соку

    60 г (1/4 чашки) тахини

    (паста з насіння кунжуту) або

    2 чайних ложки кунжутного масла (10 мл)

    2 зубки часнику, дрібно нарізаного

    1 чайні ложки (5 г) солі

    1/2 чайної ложки (3 г) паприки

    (за бажанням)

     

    Зберіть протирання. Прикріпіть до міксера, включіть швидкість 4 і перемеліть нут в чашку міксера. Додайте відхід до вичавлений нуту.

    Додайте воду, лимонний сік, тахини, часник, сіль і паприку.

    Підключіть чашу і дротяні насадки. Встановіть швидкість 4 і збивайте 1 хвилину. Зупиніть та соскребите масу зі стінок в чашу. Встановіть швидкість 10 і збивайте 1 хвилину до однорідної маси. Подавайте з питою.

    Вихід: 475 мл (2 чашки).

     

    Яблучний Конфитюр

    1.5 кг (3 фунти) стиглих яблук, порізаних на четвертинки

    200 мл (3/4 чашки) яблучного сидру

    120 мл (1/2 чашки) оцту

    450 г (2 чашки) цукру

    2 чайних ложки (10 г) кориці

    4 зубки

    11/2 чайних ложки (8 г) гвоздики

     

    Помістіть яблука, сидр і оцет у велику каструлю або глиняний горщик для гасіння з кришкою. Гасіть на середньому вогні близько 15 хвилин або до розм'якшення, зрідка помішуючи.

    Зберіть соковижималку. Прикріпіть до міксера, включіть швидкість 4 і перемеліть яблука в чашу міксера під Теркою. Знову помістіть в каструлю. Додайте цукор і спеції, добре перемішайте. Поставте на малий вогонь до розчинення цукру, постійно помішуючи. Варіть ще 15-20 хвилин або до загустіння, часто помішуючи. Розлийте в гарячі, стерилізовані банки по 235 мл (1/2-пінти). Помістіть на 10 хвилин в киплячу воду. Вийміть банки з води. Охолодіть, перевірте герметичність.

    Вихід: близько 1.2 л (5 чашки) (10 мл [2 чайні ложки] на порцію).

     

     

    Гарантії на Аксесуари до Стаціонарного Домашнього міксера  KitchenAid®

    Термін Гарантії

    KitchenAid оплачує

     

    KitchenAid не оплачує :

     

     

    Заміна частин і ремонтні роботи з виправлення вад у запчастинах або заводських дефектів складання. Послуга надається тільки Авторизованим Сервісним Центром KitchenAid.

     

    A. Ремонт в разі використання Продукту не за призначенням (Призначенням є звичайне приготування їжі в домашніх умовах)

    B. Пошкодження в результаті нещасних випадків, самовільної зміни, неправильного використання, а також установки або використання, що суперечать місцевим електротехнічним правилам і нормам.

     

     

    KITCHENAID НЕ БУДЕ НЕСТИ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПРЯМІ ЗБИТКИ

    Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Насадка протирка 5FVSP KitchenAid звертайтеся у відділ продаж.
    Купити Насадка протирка 5FVSP KitchenAid за ціною 5260 грн

    Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Насадка протирка 5FVSP KitchenAid та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Насадка протирка 5FVSP KitchenAid, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Насадка протирка 5FVSP KitchenAid в нашому інтернет-магазині продається за ціною 5260 грн.

    Насадка протирка 5FVSP KitchenAid доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Насадка протирка 5FVSP KitchenAid може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».

    На все обладнання, включаючи Насадка протирка 5FVSP KitchenAid гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).

    Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 5260 грн та якість товару Насадка протирка 5FVSP KitchenAid Вас потішать! Вдалих покупок.

  • Фотографии. Насадка протирка 5FVSP KitchenAid

     

    Видео. Насадка протирка 5FVSP KitchenAid

    Подписаться на видео канал food-service.com.ua
  • Відгуки та запитання. Насадка протирка 5FVSP KitchenAid

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

Товари, схожі на Насадка протирка 5FVSP KitchenAid
Код: 73848
3081грн
Купити в наявності
Кухарський ніж з довжиною леза 20 см, виготовлений із загартованої холодом німецької стали, підходить для виконання самих різних кулінарних операцій: нарізати скибочками, порубати, нашаткувати, подрібнити. Неймовірно міцні ручки ножів виготовлені з спресованого під високим тиском непори..
Код: 15424
4469грн
Купити в наявності
Чаша K5ASB KitchenAid виготовлена з нержавіючої сталі. Чаша має об'єм 5 л, оснащена ручкою. Можна мити в посудомийній машині. Підходить для моделей планетарних міксерів KitchenAid 5KРM5, 5KРM50, 5K5SS ..
Код: 42958
4850грн
Купити в наявності
Кухонний міні комбайн KitchenAid 5KFC0516EAC є чудовим кухонним апаратом, здатним за 20 секунд подрібнити горіхи, прянощі, трави, спеції і багато інших продуктів! Часто використовується в якості доповнення до стаціонарного кухонного комбайну. Щоб не бруднити стаціонарний кухонний комбайн або ..
Код: 77818
4930грн
Купити в наявності
Кухонний міні комбайн KitchenAid 5KFC3516 є чудовим кухонним апаратом, здатним за 20 секунд подрібнити горіхи, прянощі, трави, спеції і багато інших продуктів! Часто використовується в якості доповнення до стаціонарного кухонного комбайну. Щоб не бруднити стаціонарний кухонний комбайн або вру..
Код: 26621
4930грн
Купити в наявності
Кухонний міні комбайн KitchenAid 5KFC3516EAC є чудовим кухонним апаратом, здатним за 20 секунд подрібнити горіхи, прянощі, трави, спеції і багато інших продуктів! Часто використовується в якості доповнення до стаціонарного кухонного комбайну. Щоб не бруднити стаціонарний кухонний комбайн або ..
Код: 39405
4930грн
Купити в наявності
Кухонний міні комбайн KitchenAid 5KFC3516EOB є чудовим кухонним апаратом, здатним за 20 секунд подрібнити горіхи, прянощі, трави, спеції і багато інших продуктів! Часто використовується в якості доповнення до стаціонарного кухонного комбайну. Щоб не бруднити стаціонарний кухонний комбайн або ..
Код: 66372
4930грн
Купити в наявності
Кухонний міні комбайн KitchenAid 5KFC3516 є чудовим кухонним апаратом, здатним за 20 секунд подрібнити горіхи, прянощі, трави, спеції і багато інших продуктів! Часто використовується в якості доповнення до стаціонарного кухонного комбайну. Щоб не бруднити стаціонарний кухонний комбайн або вру..
Код: 76913
5030грн
Купити в наявності
Насадка-соковижималка для цитрусових KitchenAid 5JE - для приготування соку з апельсинів, лимонів, грейпфрутів або лайма для фруктових десертів - від сорбе до мармеладу і домашнього лимонаду з льодом. ..
Фуд-Сервіс ❶ Техніка KitchenAid
Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»