
Холодильні шафи Полаір (Polair) - це сучасні, зручні і місткі пристрої з верхнім розташуванням агрегату. Такі холодильники використовуються для зберігання різноманітних продуктів і високо цінуються людьми, для яких головне - практичність і висока якість.
Є багато різних моделей холодильних шаф Polair (Полаір). Вони бувають з металевими і скляними дверима, з різним матеріалом корпусу. Ця техніка вважається однією з найпопулярніших серед споживачів ринку СНД і Європи, так як вона зручна, компактна і при цьому вельми містка.
Десять основних переваг холодильників Полаір:
1) Сучасний дизайн - в кращих італійських традиціях
2) ППінополіуретановий корпус (воістину гордість Полаір), який гарантує надійну герметизацію і термоізоляцію продукції
3) Холодильні шафи зроблені з високоякісної оцинкованої сталі, що забезпечує їх довговічність і стійкість до всіх механічних впливів
4) В основу роботи шаф закладена динамічна система охолодження, яка дозволяє рівномірно охолоджувати продукти на полицях
5) Автоматичне розморожування замерзлого льоду з системою випаровування конденсату
6) Верхнє розташування холодильного агрегату
7) Всі полки холодильників Полаір виготовлені з оцинкованої сталі і пофарбовані спеціальним харчовим порошковим покриттям
8) Ніжки обладнання регулюються, двері зачиняються автоматично
9) По всьому периметру холодильної шафи встановлене підсвічування
10) На поверхні холодильника є спеціальна інформаційна світова панель, яка показує температуру всередині камер і робочий стан шафи
Polair (Полаір) - найвідоміші на Українському ринку промислові холодильники для застосування в комерційному сегменті. Модельний ряд включає в себе як недорогі холодильники-вітрини для продажу напоїв (DM105-S, DM107-S, DM110Sd-S і DM114Sd-S), так і місткі для складів магазинів (CM 105-S, CM 107-S, CM 110 -S і CM 114-S). Наведено нові позначення холодильників Полаір, раніше вони називалися "шафи ШХ" тепер згідно з європейською маркування - CM, CV, DM, CB.
Для приміщень з жорсткими санітарними вимогами (як правило, це харчові виробництва, кухні ресторанів) Polair випускає моделі в нержавіючої сталі (це CM 107-G і CM 114-G). "G" в маркуванні продукту означає що він зроблений з харчової нержавійки.
Нещодавно ряд продукції POLAIR поповнився модифікаціями з універсальним температурним режимом в діапазоні від -5 ... + 5 градусів Цельсія, це важливо якщо Ви продаєте м'ясо і ковбасну продукцію, тому в цьому випадку рекомендуємо відразу звернути увагу на моделі: Polair CV105-S і CV107- S або CV110-S або найбільший CV114-S.